Witam Kochane z ranusia!!!!!
wprawdzie suwaczki jeszcze nie przeskoczyły ale zaraz beda juz na miejscu stawiam za 21 tydz.

no i gratuluje
magduśi81, za 6 okienko
magduś81, zdjecia sliczne, jestes sliczną mamunia z przystojnymi chłopaczkami w brzusiu

a ubranka rewelka - bardzo mi sie podobaja
ja w poniedziałek mam usg i mielismy kupowac ciuszki ale chyba kupimy w niedziele bo potem w tygodniu nie ma juz kiedy - brak czasu tym bardziej ze od poniedziałku znowu do pracki .................
a jeszcze dodam ze wczoraj znowu miałam zyganko i to poznym wieczorem czułam sie podle od godziny 13 nic nie jadłam bo nie byłam w stanie cos ostatnio mnie mdli na nowo juz nie wiem co mam jesc
ok ja teraz mykam na M jak miłosc potem na barwy szczescia nastepnie porzadki a potem zabieram sie za rybke w occie bo chłopaki mnie męcza
[ Dodano: 2009-06-13, 08:03 ]
a teraz jeszcze zauwazyłam ze nad zdjeciem mam komentarz "jestes najmadrzejszy na forum" bueheheheheh ale jaja se robia
[ Dodano: 2009-06-13, 08:12 ]
bigottka, ja przy synku miałam wszystko prawie w 62 i było o dziwo dobre a te pare sztuk co miałam na 56 to miał ubrane zaledwie tydzien
teraz zrobie tak ze ubranka bezposrednie na ciało czyli body kaftaniki i spichy kupje na 56 przynajmniej pare sztuk natomiast te nawierzchniowe typu kurteczki i sweterki na 62