Awatar użytkownika
Marcia77
Wodzu
Wodzu

13 cze 2009, 10:49

moja wlasnie zjadła i zasneła :-D :-D a ja jade szybciutko na zakupy

ananke jak tam Krzysiek???

Awatar użytkownika
jedwabna
Zrobiłem Magistra z forum!
Zrobiłem Magistra z forum!

13 cze 2009, 10:56

ja tez dodaje oliwe z oliwek, i wiecie co troszke sole jedzonko to ktore sama zrobie. zauwazylam ze bez soli maly sie krzywi jak nie wiem, a jak posole to z wiekszym smakiem je.
wlasnie malemu gotuje ziemniaczki i marchewke.dodam kilka lyzeczek dyni i bedzie cacy.
dzisiaj zrobilam sobie sama bulke tarta z chleba zeschnietego. nie bede musiala kupowac jej bo u nas i ak duzo chleba sie zsycha.

ananke no wlasnie jak tam twoj chlop?

donatka26
Cyber rusałka
Cyber rusałka

13 cze 2009, 11:01

ja ściągnęłam sobie ostanie 4 odcinki serialu i teraz oglądam :-)

Awatar użytkownika
Gusia90
Już śmiało chodzę po forum!

13 cze 2009, 11:02

ja wgralam 6 nowych fotek na picasa,maly spi :ico_brawa_01: wiec mam chwile dla siebie :-D
bulke tarta z chleba zeschnietego
my robimy to samo, bulka droga a zawsze u nas duzo chleba usycha i jak sie konczy bulka tarta, wrzucam do malaksera i mam bulke na jakis czas...

Awatar użytkownika
ananke
Wodzu
Wodzu

13 cze 2009, 11:17

cześć dziewczynki :-)

ja jestem przeziębiona :ico_chory: :ico_olaboga: wszystko mnie boli, w kościach łamie, zatoki dosłownie pulsują... także doprawiłam gdzieś ten mój ból gardła sprzed 3 dni :ico_noniewiem:

mamusia jest, problemu nie było, żeby ją wpuścili na pokład :-) prezencików kilka jest :-D niestety misiowych ogródków nie zdążyła kupić :ico_noniewiem: za późno jej przypomniałam o tym...

za to kaszki z nestle, morelową i malinową wcina Alek, aż szok :-D

chłop ma się oki, już nawet drepta coraz więcej, zresztą miał takie zalecenia, że już ma normalnie chodzić, jeśli nie będzie bólu... :ico_sorki: no i nie boli :ico_sorki: więc rokowania są dobre :ico_sorki:
lekarz powiedział, że może zacząć prowadzić auto, jak tylko poczuje się na siłach :-D więc rwie się, że za 2 tyg będzie już próbował :ico_puknij: :ico_sorki: noo, ale zobaczymy...

w ogóle to mnie wczoraj nerwy zeżarły...
zostawiałam chłopa pod szpitalem, buzi buzi, że jak tylko będzie po operacji to włączy komórkę i nabazgrze... zabieg miał być koło 9 rano, o 11 już straciłam pół cierpliwości i napisałam smsa do niego, noo ale nie dostałam raportu, bo miał jeszcze wyłączoną komórkę... koło południa zdałam sobie sprawę, że nawet nie wiem, gdzie on leży :ico_noniewiem: :ico_puknij: koło 13 przekopałam neta za info o tym szpitalu, spisałam sobie możliwe oddziały, gdzie by mógł być.. no i przed 15 już miałam sraczkę i rzygałam z nerwów, więc wsiadłam w auto i pojechałam tam...
przekopałam szpital, bo tam niestety nie ma ogólnej izby przyjęć, tylko każdy oddział ma swoją, ale go znalazłam :ico_sorki: wchodzę na salę, a on zdziwiony, co ja tutaj robię... :ico_olaboga: więc mu mówię, że minęło 7,5 godz odkąd go zostawiłam przed szpitalem na prosty, góra godzinny zabieg i jestem jakby zmartwiona, że jeszcze się nie odezwał...
na swoje szczęście przesunęła mu sę ta operacja, bo mieli cosik pilnego jeszcze z rana, a potem spał po znieczuleniu ogólnym i w sumie dopiero koło 14tej przywieżli go na salę, gdzie go znalazłam :ico_olaboga:
no i najlepsza w tym wszystkim była moja mama, po jakimś czasie, jak juz myśli nie mogłam zebrać, mówi: "a jak to się stało, że ty, taka grzeczna i posłuszna, zrobiłaś to, o co chłop prosił?" :-D noo, bo ja chciałam zostać i czekać, a on poprosił, żebym pojechała do malucha i mamy... heh.. ostatni raz byłam grzeczna ;-)

noo, to się wyżaliłam... lecę wziąć jeszcze jakąś tabletę, bo mi łeb chyba pęknie :-)

miłego dzionka :-)

Awatar użytkownika
milutka204
Cyber rusałka
Cyber rusałka

13 cze 2009, 12:01

jedwabna, ja nie sole :) mała i tak zjada ale z maselkiem slodsze nie wiem jak to bedzie z oliwka

Awatar użytkownika
gaga22
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

13 cze 2009, 12:14

Cześć dziewczyny, ja ostatnio jakoś do forum nie ma serca :ico_noniewiem: wróciłam do czytania książek i każdą wolną chwilę na to poświęcam. A nie ma ich zbyt wiele, bo Bartek dalej marudny - chyba na zęby. Sam poleży góra 15 minut i jęczenie mu się włącza. Za to jak mu poświęcać uwagę to złote dziecko - śmieje się, gada, okręca, bawi zabawkami.

Marcia super, że już jesteś w domu. A co uczulenia, to mnie do dziś nie udało się ustalić na co Bartka wysypuje :ico_noniewiem: wywala go przez dwa dni, a potem znika, a za jakiś czas to samo. Nie mam pojęcia z czym to jest związane. Ostatnio czytałam, że bardzo często nie jest to wynikiem jedzenia tylko czynników zewnętrznych. Dlatego ja nic nie zmieniam w jedzeniu, a po 3-4 dniach krotki i tam mu schodzą.

ananke to dobrze, że zabieg chłopa się powiódł, ale faktycznie aż dziwne, że się posłuchałaś i pojechałaś do domu :ico_szoking: normalnie jak nie Ty :-D

jedwabna zdrówka dla małego, ja dwa tygodnie temu przechodziłam to samo

Gusia ale Krzyś ma zabójczy uśmiech

Wrzuciłam nowe fotki na Picasa. Moja matka ma radochę, bo wnuka na bieżąco ogląda

Awatar użytkownika
Gusia90

13 cze 2009, 12:16

ja jestem przeziębiona
duzo zdrowka dla ciebie :ico_sorki: :ico_sorki: i zeby dzieciaki nie podlapaly :ico_sorki:

no i super ze mama juz jest i ze chlop do siebie dochodzi szybko :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

ale nerwow sie nabawilas, ale wazne ze juz po wszystkim :ico_sorki:

jedwabna a ja malemu doprawiam bo inaczej jesc nie chce :ico_olaboga: wybredne dziecko mam :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
gaga22
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

13 cze 2009, 12:18

aha, ananke też dużo zdrówka

Beatris60
Trzy tysiące lat minęło...

13 cze 2009, 12:35

hej
Marcia mała cieszyła się jak Cie zobaczyła???faknie że już wróciłaś do domku :ico_sorki:

Ananke dobrze, że zabieg sie udał i chłop wraca do formy :ico_sorki:

Oskar śpi, Ola do kina z M pojechała - powinnam się za sprzątanie zabrać, a mam lenia że szok......wczoraj tiramisu zrobiłam i opycham się...

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”