magduś81, To pewno poród cesarka sie skonczy?? czy naturalnie??
Boszz jak ja chcialam miec bliźniaki w sumie to nie wiem czy nie mam
rozmawiałam z lekarzem ostatnio i mówił że raczej cesarka, chyba że się dwa dobrze ułożą ale on raczej za cesarką jest!! Więc cesarka!!To pewno poród cesarka sie skonczy?? czy naturalnie??
życze ci bliźniaków pewnie duuuuż będzie roboty ale ja się ciesze bardzo bardzo!!!w sumie to nie wiem czy nie mam
ja powiem że bardziej bym się bała naturanego porodu. Mój próg bólu jest bardzo niski a u nas bez znieczulenia porody A po cesarce dostane coś na ból jak mnie będzie boleć. Także nawet się ciesze na takie rozwiązanie!!!No cc jest spoko
a pewnie że tak. My się nie spodziewaliśmy bliżniaków, w rodzinie to chyba piąta woda to bliźniaki więc u nas to przypadek ale cudowny przypadek. Mój mąż wykrakał po badaniu bety że będą pewnie bliźniaki a teraz jeszcze dwóch chłopców więc jest pomilionowy szczęsliwy!!!nie dziekuje by nie zapeszyc
powiem ci że ja marzyłam o parce jak już się dowiedziałam o bliźniakach, ale ostatnio na usg wyszły dwa pisorki. Mój mężuś prawie oszalał aż pojechalismy do sklepu to latał jak pijany zając chciał wszytsko kupić dla nich, a najbardziej dwie piłki nożne hahamoj M bardzo chce miec synka a ja za to corcie
napewno się rozciąga, ale weź sobie może nospa i poleż na lewym boku to pomaga!!!Ale mnie brzusinek zaczal bolec
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość