Dzien dobry
U nas dzisiaj nareszcie Sliczna Pogoda,jest Cieplo ale troche wietrznie,ogulnie da sie wytrzymac

Bylismy juz na spacerku u piekarza po chlebek i brezle tradycyjnie dla moich dzieci,a pozniej bylismy tez na Placu Zabawa,i pozniej juz na Ogrodku u nas w Piaskownicy. Teraz moje dzieci sobie Spia. Oboje,Marcusek najpierw a pozniej Nicolka i ladnie spia.
Jak sie moje maluszki obudza to pewnie pojdziemy jeszcze gdzies na spacerek,a moze do piaskownicy.. Zobaczymy..
Tak sobie mysle czasem.. Moj maz praktycznie Nie Idzie za mna..

no jak wynikaja takie sytuacje jak ta z moim tesciem czy ogulnie.. to on zawsze przyznaje racje Komus Innemu ale Nie Mi.. ??? Niewiem czemu tak jest?? Przeciez to ja jestem jego zona i On powienien Isc Za Mna,a tego Nie Robi..

Czekam jak glupia caly czas ze moze w tym zyciu jeszcze Za Mna Pojdzie..???
Magda super,gratuluje Kondycjii i wytrwalosci

Ale fajna macie pogode.. u nas jeszcze nie jest az tak goraco zeby mozna bylo pojsc na Basen..Ale juz niedlugo
Gabi super foteczki,fajnie ze sobie tak urozmaicacie Czas,i wycieczki i te sprawy Super

Fajna jest Emilka i te jej slodkie i smieszne minki
Mama_Ania i ja tez dolaczam sie do zyczen zdrowia,wszystkiego najlepszego dla twoich dzieci,duzo Zdrowka i Cierpliwosci i Wytrwalosci Trzymaj sie Kochana.
Iza i wam tez duzo Zdrowka zycze

I fajnie ze wpadlas. Pozdrawiam.
Ok ja teraz ide pranko posciagac bo taki fajny wiaterek to raz dwa i bedzie suche.. A wiec do pozniej Buziaki pa.