Awatar użytkownika
Natashka
Miss zgubnych kilogramków

10 kwie 2008, 08:17

ja nie jestem Gabi wlasnie... i dlatego tam mi ciezko.... jak siadam z ksiazka to Oskar zaraz przylatuje, wskakuje mi na kolana :ico_noniewiem:

ja dlartego podziwiam Kasie i Iwonke ze sobie tak super daja rade, ja nie potrafie... :ico_noniewiem:

ivon
Cyber rusałka
Cyber rusałka

10 kwie 2008, 10:12

Witam Kochane dziewczynki :-)

Natalia, Ty mnie nie podziwiaj bo ja wcale tak dobrze sobie nie radze... wstaje codziennie o 5.40 i lece do pracy a po 15-ej jestem tak wypompowana,ze płakac mi sie chce... czesto nawet nie chce mi sie pobawic z Mają i przez to mam okropne wyrzuty sumienia... Twój Oskarek napewno jest o wiele bardziej wybawiony, nauczony nowych rzeczy niz moja Maja :ico_placzek: Z kolei gdybym zostala w domu tez bym dołowała bo wiem co sie działo jak bylam w ciąży na zwolnieniu, chodzilam i ryczalam na okrągło...

Ostatnio w pracy zwiekszyl mi sie zakres obowiązków (ale dzieki temu dostane za kilka dni służbowego laptopa :-D ) wiec juz calkiem wymiekam :ico_olaboga:

Awatar użytkownika
Ewelina82
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

10 kwie 2008, 12:58

i ja witam!! U nas w miare dobra jak jest jedna pobodka to jest to juz dobra noc. U nas dzisiaj caly dzien leje pogoda okropna nawet nie ma mowy o najkrutszym spacerku ale odbijemy to osbie teraz ide nastawic ziemniaczki i fasolke szparagowa bo niedlugo mezus wraca z pracy i trzeba mu zaserwowac obiadek

ivon
Cyber rusałka
Cyber rusałka

10 kwie 2008, 14:33

Ewelinko, a jaką fasolke gotujesz, mrozoną? Pytam bo ja uwielbiam fasolke szparagową z maslem i bułką tartą :ico_haha_01: ale musze czekac do lata bo teraz jest tylko mrożona... A moze mozna zrobic tak samo mrozoną?

ivon
Cyber rusałka
Cyber rusałka

10 kwie 2008, 14:56

Gabrysiu, my dzis tez mamy zamiar wybrac sie na zakupy dla Mai bo musze jej kupic kilka sztuk body, czapke, moze kurteczke i buciki sportowe :-)

A z tego bidonu sie wylewa jak sie odwroci do odwrotnie? Bo jesli tak to u nas nie ma szans :ico_haha_01: maja uwielbia wylewac a potem to rozmazywac :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
Natashka
Miss zgubnych kilogramków

10 kwie 2008, 20:55

hej dziewczynki
u nas dzien deszczowy jak zwykle, zreszta tak ma byc jeszcze u nas dosc dlugo

na dworzu bylismy chwile tyle co w sklepie na chwile, bo caly czas padalo albo siapilo :ico_zly:

Iwonko ale z Majeczka jest ktos, czy to babcia czy ciocia wiec tez sie przeciez uczy :ico_oczko: a ja czasami juz wkurzoa i wymeczona "zyciem" nie mam do Oskara cierpliwosci i tyle z tej naszej nauki :ico_noniewiem:

czasami mysle ze moze lepiej by bylo gdybym pracowala bo pozniej chcialabym spedzac jak najwiecej czasu wolnego z malym...a tak czasem mi sie cos naleb rzuca :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch:

Oskarek ma taki kubek i korzysta z niego juz dlugo..i nic nie kapie, chyba ze cos zostanie w dziubku, bo uszczelka jest fajna i mocna Obrazek

Awatar użytkownika
tyna
JEEEST! Przekroczyłem 1000 postów!
JEEEST! Przekroczyłem 1000 postów!

10 kwie 2008, 21:32

witajcie :-) tak późno, bo prawie do nocy bylismy na dworze :ico_brawa_01: było pochmurno, ale bardzo ciepło, no i bezwietrznie wieczorem dużo lepiej niz w dzień :-)
My z kubeczków to narazie wyłącznie z aventu niekapki uzywamy :ico_noniewiem:

ivon
Cyber rusałka
Cyber rusałka

11 kwie 2008, 11:40

Dziekujemy za pozdrowienia :ico_buziaczki_big:

My kubek niekapek tez mielismy z Aventu ale wczoraj kupilismy mai jakis inny ale tez z miekkim ustnikem bo z twardego nie chce pic...
Kupilam jej tez buciki sportowe i body a dzis ide do Rekids bo prawdopodobnie sa tam wyprzedaze wiosennych rzeczyi i bardzo fajnych...

Aha, dzis Maja zrobila nam pobudke przed 5-tą i jeszcze nie spi :ico_szoking: :ico_olaboga:

Awatar użytkownika
Ewelina82
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

11 kwie 2008, 14:44

Witajcie my dzisiaj spalismy do 7.30 nocka taka sobie bylo kilka pobodek.

Iwonko ja gotuje mrozona fasolke szparagowa i robie ja tak samo jak swieza i jest pyszna Pawełkowi bardzo smakowała zrweszta on wogole lubi warzywa i owoce i miesko to jest jego zycienic poza tym nie chce jesc tylko mieso kielbasa i oarowki do tego troche chleba i warzywa a owoce mozna dawac mu toanmi i on je zje

[ Dodano: 2008-04-11, 14:46 ]
My zuywamy kubka niekapka z nuka i jestesmy bardzo zadowoleni ale mysle ze juz trzeba Pawełka uczyc picia ze zwyklego kubeczka chyba juz czas najwyzszy

ivon
Cyber rusałka
Cyber rusałka

11 kwie 2008, 14:56

miesko to jest jego zycienic poza tym nie chce jesc tylko mieso kielbasa i oarowki
Maja ma identycznie :-D tez miesożerna :-D

Ewelinko, a fasolke zrobie napewno... ze tez nigdy nie pomyslalam,ze mrozona smakuje tak samo jak swieza :ico_wstydzioch:

W ten weekend mam zjazd wiec mnie tu nie bedzie ale dzis napewno jeszcze zajrze :-D

Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”