kati84
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

18 cze 2009, 21:02

Jestem spowrotem,ale tylko na chwilke bo na kolacje pedze,dzis pizza :ico_haha_01:
szybciej jakaś koleżanka pomoże niż ktoś z rodziny
sama prawda i tylko prawda-sprawdzone :-D

Karolina2411,
dzieki za wyjasnienie,na ciebie kobieto to mozna liczyc,dziekowac :ico_sorki: pozniej zobacze czy za kumalam :ico_noniewiem: bo z pustym zoladkiem to ciezko mi myslec :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
Karolina2411
Wodzu
Wodzu

18 cze 2009, 21:10

i to stanąć po środku trzeba żeby cię nie wycięli-tak mówi mój mąż i to się rzeczywiście sprawdza :ico_sorki: :ico_sorki:
Rany, żebyś wiedziała :-D Gdzieś mam zdjątko nas trzech i zobaczysz, której na zdjęciu najmniej :-D :-D :-D Ta wsrodku, to ta wredota... Dawno z nią mam na pieńku, bo smarkatej wydaje się, że świat wokół jej pępka powinien się kręcić i że pozjadała rozumy wszelakie :ico_puknij:
Obrazek
dzieki za wyjasnienie,
Nie ma za co, do usług, polecam się na przyszłość :-D Jak to zwykł mój przyjaciel mówić... Rzeczy niemożliwe wykonuję na miejscu, na cuda trzeba chwilę poczekać :-D I kocham go za ten tekst... A, właśnie... :ico_puknij: Wczoraj chyba Asia miała zgryza z takim sformułowaniem "kocham", od przyjaciela, nie...? My z moim przynajmniej raz dziennie to sobie mówimy, ze śmiechem, oczywiście, poważnie też bywa, ale z odpowiednim przesłąniem... I osobiście nic złego w tym nie widzę... Wam też mogę powiedzieć, że Was kocham na swój sposób, nie umniejszając rangi znaczenia tego słowa, a przecież nikt(mam nadzieję :-D :-D :-D ), nie posądzi mnie o ciepłotę do kobiet :-D :-D :-D

Awatar użytkownika
aniawlkp86
Wodzu
Wodzu

18 cze 2009, 21:12

a ja właśnie jestem po kolacji :-D :-D
niunia za to nie bardzo,bo zdjęła ser żółty z kanapki i go zjadła,a chlebek pokruszyła :ico_sorki: :ico_sorki:
dzisiaj to przechodzi samą siebie :ico_sorki:

[ Dodano: 2009-06-18, 21:20 ]
Gdzieś mam zdjątko nas trzech i zobaczysz, której na zdjęciu najmniej :-D :-D :-D T
to chyba ciebie najmniej :-D :-D :-D
Rzeczy niemożliwe wykonuję na miejscu, na cuda trzeba chwilę poczekać :-D I kocham go za ten tekst... A, właśnie... :ico_puknij: Wczoraj chyba Asia miała zgryza z takim sformułowaniem "kocham", od przyjaciela, nie...?
piękne słowa :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: a co do tego tekstu to ja o Asi nic nie wiem,chyba nie doczytałam czegoś :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch:
przecież nikt(mam nadzieję :-D :-D :-D ), nie posądzi mnie o ciepłotę do kobiet :-D :-D :-D
:ico_smiechbig: :ico_smiechbig: :ico_smiechbig:
ja na pewno nie posądzę :ico_nienie: :ico_oczko: :ico_oczko:
też kocham swoją jedyną przyjaciółkę-taką prawdziwą :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
Karolina2411
Wodzu
Wodzu

18 cze 2009, 21:28

ja na pewno nie posądzę :ico_nienie: :ico_oczko: :ico_oczko:
Dzięki, kamień mi spadł :ico_sorki: , pewnie go słyszałaś :-D :-D :-D
to chyba ciebie najmniej :-D
No dokładnie :-D
a co do tego tekstu to ja o Asi nic nie wiem,chyba nie doczytałam czegoś :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch:
Może zmyliłam wątek, ale było to gdzieś :-D Skaczę czasem po wątkach, jakby w de owsiki miała i potem mam :-D

kati84
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

18 cze 2009, 21:28

No ja juz tez po kolacji,jeszcze tylko jakies owoce wciagne i styka na dzis.
dzisiaj to przechodzi samą siebie
Moja Ola od jakiegos czasu tak pieknie zjada ze szok.wszystko znika z miseczki :ico_brawa_01: Teraz dostala takiej glupawki jakby sie szaleju najadla,w dzien nie spala a ma tyle energii ze ja nie wiem skad on ja ma :ico_sorki: :ico_sorki: Karolina2411, na pierwszy rzut oka nie wyglada jak by byla taka wredna,ale pozory myla :ico_zly:

Awatar użytkownika
Karolina2411
Wodzu
Wodzu

18 cze 2009, 21:31

też kocham swoją jedyną przyjaciółkę-taką prawdziwą :ico_brawa_01:
Ja tam oprócz Was już tylko facetów kocham i tak mi będzie bezpieczniej :-D

[ Dodano: 2009-06-18, 21:34 ]
Teraz dostala takiej glupawki jakby sie szaleju najadla,w dzien nie spala a ma tyle energii ze ja nie wiem skad on ja ma :ico_sorki:
T
na pierwszy rzut oka nie wyglada jak by byla taka wredna,ale pozory myla :ico_zly:
o jest tajemnica dzieci, nigdy się nie dowiemy, skąd one takie żywotne :-D

Oj, mylą... Więcej wrogów @ ma, niż przyjaciół :ico_puknij:

kati84
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

18 cze 2009, 21:37

Karolina2411, powiem ci z doswiadczenia ze na facetow mozna bardziej polegac.Co prawda mam taka jedna psiapsiole od serca na ktorej nigdy sie nie zawiodlam i ktora mi baaaaaaaaaaaaaaardzo duzo pomogla,nigdy jej tego nie zapomne.Spotkalam sie w wielu sytuacjach ze "kolezanki"nie chcialy pomoc poprostu z zazdrosci albo zeby mi zycie utrudnic,a z odmowa u faceta nigdy sie nie spotkalam,nawet moj szwagier jest bardziej mi pomocny niz wlasna siostra.

Awatar użytkownika
aniawlkp86
Wodzu
Wodzu

18 cze 2009, 21:43

Moja Ola od jakiegos czasu tak pieknie zjada ze szok.wszystko znika z miseczki :ico_brawa_01:
moja niunia zawsze wszystko ładnie zjadała,nawet obiadek cały wsunęła,tylko ta kolacja coś nie bardzo :ico_noniewiem: woli z tatusiem się wściekać bo wstał :-D i jeszcze pół godzinki i do pracy idzie :ico_sorki:

Awatar użytkownika
Karolina2411
Wodzu
Wodzu

18 cze 2009, 22:15

powiem ci z doswiadczenia ze na facetow mozna bardziej polegac.
Też nie raz się o tym przekonałam... :ico_sorki: Kofffam jeszcze strasznie moją szwagierkę... Była ze mną w najcięższych dla mnie chwilach i nigdy nie powiedziała, że jej z tym ciężko, że ma dość... Jest mi bliższa, niż własne siostry... Trudno, tak bywa... :ico_sorki:
A moja córcia na kolację tylko cztery kanapeczki zjadła :ico_szoking: Normalnie je sześć... Pewnie ma stresa przed jutrzejszym zakończeniem roku :ico_sorki: :ico_oczko:

Awatar użytkownika
aniawlkp86
Wodzu
Wodzu

18 cze 2009, 22:18

no co z wami :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:
ja tu siedzę i siedzę i się nudzę :ico_sorki: :ico_sorki:
mąż właśnie wyszedł do pracy,niunia jeszcze chwilkę buszuje,ale zaraz muszę ją położyć :ico_noniewiem: po filmie śmigam wziąć gorącą kąpiel i przyciąć trawniczek na jutro :-D

[ Dodano: 2009-06-18, 22:20 ]
a jednak ktoś jest :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Wróć do „Pozostałe”