Marta no zdjecie rewelacja!! :)))
Dana ja za swoja placilam 5200zl, na godze mam 3 szafki + okap podszafkowy, na dole mam szafki na 3 scianach - tylko malutkie sciany, no ale nameczyli sie bo blat na polokraglo musieli ucinac. Gorne mialy byc mleczne, i sa prawie przezroczyste co mnie drazni okropnie
A sprawdzalas w Black Red White? Czy jak to sie tam nazywa? Ja nie chcialam w takich sklepach, i robilam na zamowienie (ale wzielam znajomego mamy i jezdzil specjalnie 100km, bo w Krakowie za drogo niestety ) ale sasiadki maja z BRW i bardzo ladne kuchnie, teraz wprowadzili te lakierowane fronty, no i jest duzo taniej - bo one za dwa razy wiecej szafek placily mniej. Ja np nie chcialam Ikei bo wydawala mi sie kiepska jakosciowo, ale jak zobaczylam ostatnio kuchnie u nich to mi szczena opadla ;(( i teraz na pewno bym zamawiala w sklepie - oni tez dostosuja do Twoich wymiarow, pomoga Ci zaprojektowac itd itp.
Popatrz sobie z reszta na katalogi na necie, naprawde ladne :) A co do kolorow to ja tez bym wybrala teraz ciemna kuchnie, albo kremowa z brazowymi blatami. Pokaze Wam z reszta jaka: