b]Pati85[/b], bardzo ładnie tam masz,
Erik jest swietny, jak pełza sobie i wszedzie wejdzie

dziekujemy, a co do Erika to nie wiem czy to tak fajnie, wszedzie wlezie, trzeba uwazac, dzis siedzial z tatusiem w sypialni i bawil sie przy szafce i P nie zauwazyl kiedy wyciagnal zakretke od USB i sobie ja w buzi smotal, a ja weszlam i od razu polecilam, bo zobaczylam, ze cos w buzce ma i ledwo mu to wyjelam, a wczoraj na urodzinach bylismy i maly sobie calego smoka do buzi wsadzil malo co nie polknal tak sie wstraszylam, ze az mi sie goraco zrobilo
Pati super fotki

widze ze juz sie zadomowiliscie na dobre

dzieki, oj tak, mieszka sie super

za mile slowa
jejeku zapomnialam, stawiam spozinony
Pati fajne mieszkanko, a najbardziej mi sie podobaja te zielone zaslonki i zielona roleta :))).
dzieki, a roleta z Polski
A Wy zainwestowaliscie w to mieszkanie bo macie podpisana umowe na dluzej albo cos? Czy od czynszu Wam odejma? Bo inaczej to ja bym sie nawet nie wysilala :D
no troche, zesmy zainwestowali, bo tak jak bylo to by mi sie nie podobalo, a wlasciciel nie zwroci nam kosztow, juz na poczatku pwoiedzial, ze jak ccemy cos robic to na wlasne koszta. Asami kupilismy panele do duzego pokoju, dywan na korytarz, panele do kuchni, farby na pomalowanie drzwi bo byly zolte i tam jeszcze jakies inne rzeczy, troche sie nazbieralo
a co do kuchni to niestety nie moja ;(
acha, ale sie nie muc, jeszcze sobie zrobisz taka