ja juz od 7 na nogach, maly wstal jakos przed 7, poszlam do niego, a on sobie stpi i sie patrzy w okno
Wlasnie zrobilam ciasto tzn, upielam spod od ciasta a miusze jeszcze polewe polozyc i banany ale to jak wystygnie.
Maly spi, a ja ide zaraz jesc sniadanko
shoo, foty super
dziekujemy, kochana on jiuz raczkuje od jakiegops czasu, tylko lepiej jest mu sie czolgac nie wiem czemu, zrobi pare krokow na czworaka i zaraz sie kladzie i sie czolgaPati85, dla Erika za czolganie sie... ciekawe, czy zacznie raczkowac..
moze bedzie tancerzem jak uslyszy muzyke to od razu nonono mu skaczeno i za tanczenie
dziekuje i milo, ze sie poodba, a no szkoda, ze nie nasze, moze kiedys sie dorobimybardzo ladne, tylko szkoda, ze nie Wasze... w sensie wlasnosciowe..
tak samaa powiedz mi, sama urzadzalas pokoj Erika? fajny, taki kolorowy...
Pati85, shoo, fotki rewelacja
filmiki też super!!!
Pati ładne macie mieszkanko,
ja tez troche balam, ale chcialam, zeby ERik spal w swoim pokoiku, nic mu sie nie dzieje, ja mam przy sobie nianie i wszystko slysze wiec jak cos jest to od razu lece, ale zagladam do niego z akazdym razem jak sie budze w nocyale jak już pisałam nie odważyłabym się mieć tak maleńkie dziecko w drugim pokoju
wspolczuje, ja mam tez problemy ze swoja, bo caly czas wyje, juz mam jej dosc, chce ja oddac, bo mnie kwurza, tylko wyje i wyjeaha wczoraj pies mojej sąsiadki wył do 23,30, myślałam że zwariuje.
shoo, oby sie wypogodzilo, to chociaz spedzicie milo dzien w tym wesolym miasteczku, a Jasperkowi na pewno sie spodoba