dla mnie tez kupa kasy, ale na kupno domu nas nie stac, bo plus rat za kredyt dochodza inne oplaty, woda, prad, musisz olej zatankowac, zeby na zime ogrzac a to kosztuje i to nie malo, za ziemie sie placi, tu nie jest tak latwo.
co nie zmienia faktu, ze zazdroszcze mieszkania w domku

hehe, Ty tez bedziesz miala i to swoj upragniony i wymarzony z pokoikiem dla Su
no co Ty??? No to pojemna ma buzke... Dobrze, ze chociaz Ty szybko zareagowalas i nic sie nie stalo...
no mowie Ci calego, bylam w szoku, bo to smoczek z aventu, a one male nie sa, male to sa z nuka, polecialam jak strzala z krzykiem na Erika, ten sie wystraszyl i zaczal plakac, ale ja wystraszylam sie gorzej wiec dlatego spanikowalam
ostatnio w Polsce bylo glosno, bo chyba w jakims szpitalu polozna podala noworodkowi smoczek, a on go chyba polknal (nie wiem jakim cudem) i chyba zmarl, o ile dobrze pamietam...

ojejku, szok normalnie, dobrze, ze zobaczylam w pore, bo tez sie balam, ze polknie
Ja sie zegnam, ide z psem, bo pan zasnal razem z Su w sypialni...
buziaki, do jutra :)
do juterka kochana, buziaki dla Ciebie
Ja tez sie zegnam, bo jestem padnieta, wlasnei skonczylam zmywac gary, tyle tego bylo, troche ogarnelam mieszkanko, bo balagan po odwiedzinach byl, a teraz lece, krzyz mnie strasznie boli