u Piotrka plamy sa dosłownie wszędzie, od góry do dołu,najgorsze ma na łydkach i rączkach i tam najczęściej rozdrapuje do krwiNajgorsze sa dlonie i stopy nawet sterydem ciezko je wyleczyc.
BeataW, ja stosuję u Zosi Zarzendy/Atopiclair od jakichś 3 tygodni. Efekty, tzn u nas przede wszystkim zmniejszenie świądu, zaobserwowałam już gdzieś po 4-5dniach. Po ok tygodniu zmniejszyło się też zaczerwienienie. A czym smarujesz - emulsją, czy kramem? Bo wydaje mi się że chyba krem ma trochę inny skład i może mieć tez silniejsze działanie. Może wiec krem by Wam bardziej pomógł? Trzymam za Was mooocno kciuki :)a napisz,po jakim czasie działa? Bo ja to kupiłam, stosuję u Piotrka od tygodnia 2-3 razy dziennie i nie widzę ŻADNEJ,nawet minimalnej poprawy
to nie jest zalecane dla atopików, bo bardzo wysusza skóręA co do kapieli w nadmanganianie potasu to czy to cos pomaga i jak tak to ile sie tego sypie?
physiogel jest bardzo dobry, miałam żel, który szybko zagoił odparzenia na skórze Oli. protopic, to ten którego nie ma w Polsce????słyszałam o nim super świetne opinie.ziewczyny a uzywąłyście moze kremu na gojenie Cicalfate firmy Avene albo Physiogel Face Cream??a masc Protopic??
nie no ja dostałm to na recepte ale jak poczytałam o tym w necie to nie wiem czy ja wykupic..to podobno masc dal dzieci powyżej 2 roku, poza tym na ulotce jest napisane ze po zastowsowaniu przez pere dni to swedzi..przeciez ona mi sie zadrapie ..a ja nie ejstem w stanie jej cały czas pilnowacprotopic, to ten którego nie ma w Polsce????słyszałam o nim super świetne opinie.
musze cos poszukaco radzę wybrać się do dobrego alergologa i poprosić o skierowanie na testy,
My używamy kremu,nie emulsji,ale tak jak pisałam- żadnej reakcjiA czym smarujesz - emulsją, czy kramem? Bo wydaje mi się że chyba krem ma trochę inny skład i może mieć tez silniejsze działanie
no właśnie nie wiem Ale kusi mnie,żeby zapisać Piotrka na testy metodą biorezonansu,wiem,że niektórzy sie z tego śmieją,ale co szkodzi spróbować?BeataW, skoro tak to może to nie mleko????
tez o tym nie slyszalam.Na czym to polega?BeataW napisał/a:
Ale kusi mnie,żeby zapisać Piotrka na testy metodą biorezonansu,wiem,że niektórzy sie z tego śmieją,ale co szkodzi spróbować?
nie słyszałam o tym..gdzie cos takiego robia..??
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 0 gości