Witam sie i ja
Podobnie jak Dana tez nie miałam weny do pisania, a ta pogoda to tylko pesymistycznie nastraja. Pada juz dobrych kilka dni i deprech mozna dostac.
Oczywiscie Filipkowi tez sie udziela bo jest strasznie kaprysny, wiec sama nie wiem czy to zabki czy pogoda
Od jakiegos czasu nie chce mi spac w łózeczku, ani nigdzie
poprostu jak go połoze to ciagle sie podnosi bo chce siedziec i chwyta sie szczebelek i fika i sie podnosi.
Widac ze jest starsznie zmeczony ale nie zasnie, chyba tak mu sie podoba ze moze sam wstawac ze ciagle trenuje, albo nie wiem co
No i ostatnio juz bylam taka nerwowa bo nie chcial spac, ze go zostawiłam i marudził plakal i sie podnosił tak z 10 minut, potem ucichło ja poszlam sprawdzic, aon ze zmeczenia zasnał na siedzaco z glowa miedzy nogami
co za lobuz mały
Z dobrych wiadomosci to zaczyna nam powoli raczkowac, ale takie na prawde poczatki, nie potrafi jeszcze tej pupki dlugo utrzymac ale powoli sie przesuwa
sarenka, ale sie zagmatwało
to Pati napisała ze to kuchnia yoanny, a ja jej na to ze to jest tylko kuchnia jaka chciala by miec
yoanna, fajnie masz z ta sasiadka
i nie przejmuj sie bo masz łądnie w domu, a ona moze wam tylko doradzic jak bedziesz chciała cos zmienic.
A no i fotki super, ale cos ukrywasz tego tatusia przed nami
b]dana[/b], masz racje moze lepiej jeszcze skonsultowac sie z innym lekarzem.
mmarta81, wy narzekacie na brzuszki, a ja mam cycki jak te murzynskie baby, wisza do pasa
Mialam bardzo duze w ciazy rozmiar D a teraz tak mi zmalały ze mam B i to sama skora mi zostala, wyglada to paskudnie
myszka 81, oj te zabki to daja sie we znaki wszystkim, a Oskarek ma juz 6 wiec super