Kasiu.. ja po vacum myślałam, że efekty będą bardziej zadowalające, schudłam jakieś 4 kg i może z 7 cm w talii, ale to po 25 zabiegach czyli po wydanych 500zł bo u nas jeden zabieg to 20zł więc szczerze, to nie wiem czy warto.. tyle samo jestem w stanie schudnąć będąc na diecie i to nie jakiejś specjalnie rygorystycznej.. Teraz jak już po wszystkim że troche szkoda kasy..
Asiu fajnie, że urlop Wam się udał.. Mi też się marzy ale może jesienią..jak co roku
Beatka, a może Olik ma ten katarek od ząbkowania, pamiętam, że gdzieś czytałam, czy ktoś mi mówił, że on czasami występuje właśnie przy ząbkowaniu, taki bardzo wodnisty..
U nas wczoraj fajny dzionek.. pojechaliśmy odwieźć kolege do Poznania na Intercity, bo wracał od nas do Wawki tzn do Milanówka, ale to że tak powiem "dwa kroki".. Później zrobiliśmy sobie zakupki tak przy okazji, kupiliśmy też prezent dla cioci iwujka, bo idziemy na imieninki do Jana i Danuty

Kupilśmy zestaw kawowy filiżanki, spodki i tależyki deserowe.. stylizowane na chińską porcelane, fajne i takie delikatne, mam nadzieje, że będą zadowoleni, bo nie miałam pomysłu na prezent..
Spałam dzisiaj ze 3 godziny w sumie, bo Jasiek strajkował w nocy, wszystko przez to, że mieliśmy wczoraj gości i Ci nasi znajomi zawsze przyjeżdzają późno a z nimi dwójka dzieci 11 i 3 lata, dziewzyny tak się rzbrykały, że mały budził się z płaczem ze 3 razy, a o 24 tak się rozbrykał, że zupełnie nie chciał spać...
Nic.. lece ogarnąć troche, po tym wczorajszym spędzie..
Miłego dzionka.. Fajnie że znów nas troche jest, będziemy mogły pogadać:-))
Zapomniałam Wam napisać.. urodził się nasz york, więc za 6-8 tyg, będziemy mieli psiaka w domku:-))