Na mięso kurczaka nie jest uczulony,bo sprawdzałaBeataW, ale jak nie może jeść jajek to i prawdopodobnie też mięsa kurczaka. a odczulanie od kiedy można zacząć????no i co powiedzieli?????wyrośnie sam z tego, czy konieczne to odczulanie?
Tu nie chodzi o wiek,ale o cierpliwość dziecka, bo można to zrobic nawet 2-miesięcznemu dziecku. Kwestia tego,czy dziecko usiedzi ok 20-25 minut, trzymając takie kule podłączone do aparatu w rączkach. Oczywiście takie dziecko trzyma się na kolanach i w specjalnych rękawiczkach podtrzymuje mu sie te kule.BeataW a myslisz ze moja nie jest za mała na takie testy??
kurka to moze ja faktycznie sprobuje..zwłaszcza ze nie odkryłam jeszcze na co niunia jest uczulona..a robilas to na Mikołajskiej czy na Komorowskiego??Tu nie chodzi o wiek,ale o cierpliwość dziecka, bo można to zrobic nawet 2-miesięcznemu dziecku
Na Komorowskiego i żałuję, bo zamiast zapytać o cenę,to pojechałam tam. I skasowali mnie 130 zł,a na Mikołajskiej biorą 100 zł. Odczulanie tez jest tańsze na Mikołajskiej i tam zapisałam Piotrkakurka to moze ja faktycznie sprobuje..zwłaszcza ze nie odkryłam jeszcze na co niunia jest uczulona..a robilas to na Mikołajskiej czy na Komorowskiego??
Co do wiarygodności,to ja sie nie wypowiem,bo nie wiem...a czy te testy sa wiarygodne??bo słyszałm ze u tak małych dzieci testy nie sa mozliwe do wykonania??/
o kurcze, ale teraz mają metody.u nie chodzi o wiek,ale o cierpliwość dziecka, bo można to zrobic nawet 2-miesięcznemu dziecku. Kwestia tego,czy dziecko usiedzi ok 20-25 minut, trzymając takie kule podłączone do aparatu w rączkach. Oczywiście takie dziecko trzyma się na kolanach i w specjalnych rękawiczkach podtrzymuje mu sie te kule.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość