moni26
Cyber rusałka
Cyber rusałka

30 cze 2009, 12:53

AsiaNL super że wszystko ok

Znowu brak pomysłu na obiad...

Awatar użytkownika
aniawlkp86
Wodzu
Wodzu

30 cze 2009, 12:56

AsiaNL to super że wszystko ok, a tak się martwiłaś :ico_puknij:

moni26 ja miałam robić barszcz biały ale w rezultacie robię naleśniki :-D

Awatar użytkownika
bigottka
Trzy tysiące lat minęło...

30 cze 2009, 12:57

AsiaNL, a mówiłam kobieto że wszystko będzie dobrze to gratuluję :ico_brawa_01: i niepotrzebnie się denerwowałaś. To czekamy teraz na wieści z usg z 7 lipca i trzymam kciuki oczywiście ;-)
aniawlkp86, ma co jakiś czas wolne ale wtedy twierdzi że on musi wypocząć po pracy i tak to wszystko spada na mnie. Np. jutro ma nockę i oczywiście będzie chciał odpocząć przed nią bo baaardzo ciężko pracuje no cóż zobaczymy jak to będzie. Dobra zabieram się z powrotem do skrobania :-/ nie chce mi sie ale cóż trzeba to zrobić :-/

moni26
Cyber rusałka
Cyber rusałka

30 cze 2009, 13:00

ja właśnie wyjęłam schab, będą kotlety :ico_brawa_01:

Dzisiaj mój M zabierał ciasto do pracy, na pożegnanie... jedno zamówiliśmy... koszmar. Tzn ciacho smaczne ale zapłaciliśmy ponad 60 zł... ból... ale cóż...
A drugie moja mamcia upiekła Snikersa :-D

Awatar użytkownika
aniawlkp86
Wodzu
Wodzu

30 cze 2009, 13:01

ma co jakiś czas wolne ale wtedy twierdzi że on musi wypocząć po pracy
no ale chciało się dzidziusia to trzeba się teraz pomęczyć :ico_sorki: a nie daj boże coś by ci się stało i dzidzi i co wtedy,zganiałby winę na ciebie bo wszystko robiłaś :ico_zly: :ico_zly: lepiej nic nie rób :ico_nienie: :ico_nienie:

moni26
Cyber rusałka
Cyber rusałka

30 cze 2009, 13:06

bigottka zaraz sie postaram dowiedzieć jak usunąć w najłatwiejszy sposób farbę....

musze znowu was opuścić :ico_placzek: :ico_placzek: urwanie głowy mam dzisiaj...

Wczoraj miałam agresora, nawet mojemu M się oberwało... wkurzył się, ale szybciutko nam przeszło. Przeprosiliśmy się i wszystko OK

Awatar użytkownika
aniawlkp86
Wodzu
Wodzu

30 cze 2009, 13:16

i teraz mnie zostawiłyście samą :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek:

kati84
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

30 cze 2009, 13:24

Dotarlam :ico_sorki: dostalam takiego powera na sprzatanie ze jestem :ico_szoking: zebym codziennie takiego miala to byloby zajebiscie :ico_sorki: 2 pralki wyprane,posciel zmieniona,lazienka wypucowana na wysoki polysk :-D i jeszcze podlogi umylam :ico_sorki: i padam na cyce.dobrze ze mama ma od dzisiaj urlop to sie obiadami zajmie :ico_sorki: dzis na 1 danie spagetti z maslem i parmezanem a na drugie piersi z kurczaka i fasolka szparagowa :-D

Awatar użytkownika
Karolina2411
Wodzu
Wodzu

30 cze 2009, 13:29

Jestem na chwilkę... Mężuś już jutro rano będzie w domku... :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: I jak wjedzie, to szybko zakupy i spadamy w trasę, bo już mają dla niego robotę :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:
Musze się spakować, trochę synusiowi pogotować, żeby miał co wcinać na kolacyjki :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: Obiady będzie jadł u teściówki, ale ogólnie zostaje w domciu... Dostaje kredyt zaufania :ico_sorki: :ico_oczko:
Asiu, cieszę się, że wszystko w porządku :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: Teraz tylko czekać do pierwszego USG... :ico_sorki: :ico_oczko:
A Centrum Materna z DHA u nas już jest, jakby co :ico_sorki: :ico_oczko:
Bogotka, ścianę z farbą przed skrobaniem moczy się grubym pędzlem, jak do malowania ścian - wodą z octem...
Ale tak jak reszta dziewczyn uważam, że ćpnij to w cholerę, bo jak coś się stanie, to do końca życia będziesz sobie to skrobanie wyrzucała :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: Chłopa zagoń do roboty! Rozumiem, każdy chce odpocząć przed pracą, po pracy, ale są sytuacje, które wymagają poświęcenie tegoż odpoczynku :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:
Tak więc powiem może niegrzecznie: pierdziel te ściany do cholery!!!

kati84
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

30 cze 2009, 13:33

Mężuś już jutro rano będzie w domku.
ale masz fajnie :ico_brawa_01:
spadamy w trasę
jak dlugo Cie nie bedzie?
Chłopa zagoń do roboty
tak jest :ico_zly:
Rozumiem, każdy chce odpocząć przed pracą, po pracy, ale są sytuacje, które wymagają poświęcenie tegoż odpoczynku
popieram jak najbardziej :ico_sorki: :ico_sorki:

Wróć do „Pozostałe”