Awatar użytkownika
Marcia77
Wodzu
Wodzu

01 lip 2009, 20:14

widze ze mamy znoau na tapecie chłopów i ich pracowitosc..ja tez nie raz usłyszałm ze ja to nic w domu nie robie..a ona pracuje :ico_zly: :ico_zly: ech..ale jak byłam w szpitalu to ciekawe czemu mamusie do pomocy wzywał??

kati84
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

01 lip 2009, 20:14

zaraz wsiadam na miotle i lece
czekam,juz wygladam cie przez okno :-D :-D
a co do tej salatki wrzucilas
pomidor,tunczyk z puszki,czarne olivki i swieza mozarelle,polewam to oliva z olivek,sol i oregano :-D normalnie niebo w gebie :-D
A moze nagadaj siostrze albo tesciowej,ze on tej sciany nie chce zrobic a Ty nie masz sily
tylko zeby to sie pozniej nie odbilo na niej,bo maz moze miec pretensje ze chodzi po rodzinie i sie skarzy na niego,jeszcze jej afere wyreci :ico_puknij:
a ja tylko siedzę w domu i wydaje pieniądze
a co masz isc do roboty i tyrac w ciazy,czym on mysli :ico_puknij: bo chyba nie rozumem :ico_zly:
i oczywoscie mam sporo do przeczytania
trzeba bylo nas nie zostawiac :-D

Awatar użytkownika
bigottka
Trzy tysiące lat minęło...

01 lip 2009, 20:16

bo pewnie juz zjadlas i dla mnie nie starczy :ico_oczko: :ico_oczko:
do tego to ta kobieta jest szybka ;-)

Awatar użytkownika
Helen
Cyber rusałka
Cyber rusałka

01 lip 2009, 20:16

ja bym do tego tunczyka jeszcze ogorkow kiszonych wrzucila :ico_sorki: tylko skad ja mam ich wziac :ico_noniewiem: pewnie bym musiala na drugi koniec miasta jechac, zeby jakis polski sklep znalezc... :-/

Awatar użytkownika
Kinga_łódź
4000 - letni staruszek

01 lip 2009, 20:17

Bigottka mój czasem też ma dziwne fochy na mnie a przynajmniej miał. Zawsze mu powtarzałam, że pranie samo się wyprało i powiesiło, że Eliza sama się przebiera zjada itd., ze obiad też sam się robi a ja na kanapie do góry dupą leże. Powiedziałam, że możemy się zamienić rolami i zobaczy jak to jest zajmować się domem i dzieckiem 24h na dobe a on tylko do pracy na kilka godzinek idzie i wraca do domu i looz. I od tamtej pory mam spokój :ico_oczko:

Jakbyśmy my dostawały kase za to co robimy to byśmy były milionerkami :ico_oczko:

Kati moja też wczoraj tak zasnęła na fotelu :ico_oczko: oglądała baje i siup oczka zamknięte :ico_oczko:

Awatar użytkownika
bigottka
Trzy tysiące lat minęło...

01 lip 2009, 20:18

iw_rybka napisał/a:
A moze nagadaj siostrze albo tesciowej,ze on tej sciany nie chce zrobic a Ty nie masz sily

tylko zeby to sie pozniej nie odbilo na niej,bo maz moze miec pretensje ze chodzi po rodzinie i sie skarzy na niego,jeszcze jej afere wyreci :ico_puknij:
i tak na 100% byłoby i miałby do mnie straszne pretensje o to.
a co masz isc do roboty i tyrac w ciazy,czym on mysli :ico_puknij: bo chyba nie rozumem :ico_zly:
no widocznie nie myśli rozumem :ico_placzek:

kati84
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

01 lip 2009, 20:19

ja bym do tego tunczyka jeszcze ogorkow kiszonych wrzucila
nie probowalam z ogorkiem,ale mi smakuje taka jak ci napisalam.Nawet jak bym chciala ogorka kiszonego to moge sobie o nim tylko pomarzyc :ico_sorki: :ico_sorki:

Awatar użytkownika
Marcia77
Wodzu
Wodzu

01 lip 2009, 20:20

trzeba bylo nas nie zostawiac
no tak :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch:

Awatar użytkownika
Helen
Cyber rusałka
Cyber rusałka

01 lip 2009, 20:20

Jakbyśmy my dostawały kase za to co robimy to byśmy były milionerkami
ja tez mowilam, ze do niedawna powinnam byla 2 wyplaty dostawac, z pracy i za robote w domu, bo wszystko sama...

Awatar użytkownika
Jadzia
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

01 lip 2009, 20:21

:ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: 19 stron :ico_puknij: zgłupiałyście dziś :-D ehhehe Ja jeszcze czerwca nie doczytałam :ico_oczko: hihihi

dziś cały dzień z dziećmi na dworku spędziłam :ico_sorki: plecki opaliłam na skwareczkę :ico_brawa_01: a niunie wypluskały się w basenie za wszystkie czasy :-D
Jutro mnie znów cały dzień nie będzie :ico_placzek: bo ma jazdy na 12 do 16 zanim wrócę to znów mnie noc zastanie :ico_olaboga: .

Wróć do „Pozostałe”