mnie ściągał lekarz..A ja mam pytanko - kto wam sciagal szwy - polozna czy lekarz? Mi sciagala polożna, ale ponoć to lekarz powinien sie tym zająć.
kochana ja mam na obydwu -5 i lekarz stwierdził ze nie jest to wskazaniem...Teraz wiem że mogę mieć wskazanie do cc bo w czasie ostatniego miesiaca popsuł mi sie wzrok.Teraz jest już lepiej niż było(ostry obraz miałam na odległość 1m).Teraz mam w jednym oku -0,75 a w ddugim -1,5.
Powiem krótko-KONOWAŁ.Koleżanka miała -1,5 w obu i jej nie pozwolili rodzić naturalnie ze wzgledu na wzrok.Fakt po ciąży i tak sie jej jeszcze popsuło ale sam fakt.A gdzie rodziłaś?ulamisiula napisał/a:
Teraz wiem że mogę mieć wskazanie do cc bo w czasie ostatniego miesiaca popsuł mi sie wzrok.Teraz jest już lepiej niż było(ostry obraz miałam na odległość 1m).Teraz mam w jednym oku -0,75 a w ddugim -1,5.
kochana ja mam na obydwu -5 i lekarz stwierdził ze nie jest to wskazaniem...
jakoś wolałabym rodzić naturalnie, przerażają mnie szwy... cięcie... zarówno krocza jak i ccizuś_85 a czemu nie chcesz się zdecydować na CC?
powiem Ci ze serducho to powazna sprawa..ja bym sie bała rodzic naturalniepomijam fakt iż holter wykazał tętno na poziomie 150 nieustannie przez ponad 6 godzin (to tak jakbym biegła w maratonie przez ten czas) średnie miałam około 120 a najwyzsze troszke ponad 170- skoro ja mam takie tętno w "normalnym" życiu to co będzie na porodówce przy wielkim wysiłku?
ja też sie boje ale dopiero teraz po badaniu sercapowiem Ci ze serducho to powazna sprawa..ja bym sie bała rodzic naturalnie
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 1 gość