Ja wczoraj tez bylam na silowni, upal jak nie wiem. Najchetniej bym poszla w krotkich spodenkach, ale jestem za blada na takie :) dzis tez musze skoczyc bo zaraz sie okaze ze nie wykorzystam karnetu bo mi sie czas skonczy

Milego dnia! :)
Erykowi tak samo, jest caly mokry mimo, ze jest tylkow bodach w domku, a juz o wlosach nie spomne, chce je sciac, ale moj P nie pozwalaWerka przez to marudnajest jej za goraca
to brawa dla Weronisi za nowe postepyA chcialam siepochwalic ze werka sama juz wstaje i jak stoi w lozeczku to sie przemiszcza a najlepsze a zarazem najgorsze jst to ze puszcza sie i trzyma sie jedna reka albo wcale sie nie trzyma prze pare sekund stoi bez trzymanki
i wzajemnieDziewczynki milego dnia wam zycze
brawa dla Wercichcialam siepochwalic ze werka sama juz wstaje i jak stoi w lozeczku to sie przemiszcza a najlepsze a zarazem najgorsze jst to ze puszcza sie i trzyma sie jedna reka albo wcale sie nie trzyma prze pare sekund stoi bez trzymanki po czym leci no i to jest problem
to tak jak dla mnie! znaczy ja poprostu w to nie wierze,ciągle bym tylko myślała czy nie ejstem oby w ciąży,nie powiem że nie chce już dzidzi! bo na pewno jeszcze bym chciała mieć,poprostu uwielbiam dzieci!!! i nie wyobrażam sobie że mogłabym juz ich nie mieć!naturalne planowanie rodziny jest nie dla mnie
no to witaj w klubie.Pati mój też mokry od rana,a włoski to robią się kędziory ,![]()
słodkie!!!
ja tez.uwielbiam dzieci!!! i nie wyobrażam sobie że mogłabym juz ich nie mieć!
no to wielkie brawa dla Iguni za nowe umiejetnosciz umiejetnosci to przemiescza sie np.stojac przy stole zrobi krok ( trzymajac sie ciagle stolu) i przechodzi do krzesla
no i wszystko papugujekaszel,kichanie,nawet slowa probuje
dziekujemyPati85, brawa dla Erisa za raczkowanie i wstawanie
no kurcze, ale wiesci, musialam to przeoczyc, szybko sie zdecydowaliscie na druga dzidzie.:wiec my juz z Marcinem postanowilismy ze jak igula skonczy rok to po malu zaczniemy dzialac![]()
ale z nasza czestotliwoscia to pewnie dziecko za 2 lata bedzieno i okresu jeszcze nie mam
![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość