ja juz jestem w domku... dzisiaj wieczorem przychodza do nas znajomi, wiec pewnie juz nie zajrze...
przyszly ubranka - sa swietne, a sukieneczka - super :)
mala wlasnie spi w nowym stroju - rozowych majteczkach i koszulce na ramiaczkach..

Gie, dziękuję za przepisy na sałatki, kiedyś zrobię ale pewnie sama będę musiała je zjeść, G.nie lubi sałatek z owocami.IWONKA - ja robie czesto dwie bardzo dobre słodkie salatki - jedna jest z kukurydza, szynka z wedzonego indyka (pokrojana w kostke), ananasem, jajkiem i majonezem, a druga podobna, tylko zamiast indyka - gotuje ravioli z mięsem i dodaje jeszcze pokrojony świeży koperek i papryke czerwona - mniaaaam...
dziękujemy, a co do ujęcia minki - nie łatwo było...Iwona H, zdjecia Pauli, jak je maliny, sa bezcennesuper ujecie
cyknij fotkę i pokaż jak Su w niej wyglądaprzyszly ubranka - sa swietne, a sukieneczka - super :)
Maja już pewnie przywykła do wody....my dzisiaj bylismy w aqua parku w łodzi, było super
a w ogóle to znowu nie gadam z dupkiem który jest moim mężem podobno![]()
![]()
oj te chłopymy tez mielismy hardcore w trakcie przeprowadzki, tak sie klocilismy, ze szok
postanowilam ze nie oddam Niny tesciowi i nie bedzie mi jej wychowywal bo wczoraj do niej podszedl z goraca kawa i cos z nia robil trzymajac kawe w drugiej rece i tesciowa krzyknela ze nie dosc ze moze wylac na dywan to jeszcze nina kopnie nozka i poleci na nia :[ o nie nie nie!! Absolutnie!!!
powodzenia, trzymam kciuki, zeby wypaliloPoza tym dostalam troche dokumentow do zrobienia wiec dzis popracuje i moje wakacje nad morzem srodziemnym staja sie coraz bardziej realne
Torcik gotowy, pochwale się Wam moim dziełem
ojjjj.. obserwuj ja.. poki co, nie wyglada, zeby dzialo sie cos zlego... moze masz racje, moze to 3-dniowkaa ja wpadlam powiedziec, ze Zuzia ma goraczke...![]()
![]()
IWONKA - torcik swietny, widzialam juz wczoraj na N-k - zdolniacha z Ciebie...
dziękujęwow! jak to zrobilas? wyglada SUPER!
swietny pomysl, na pewno spodoba sie solenizantce... jestem pod wrazeniem!!
aa.. Jasper wczoraj tak sie walnal o sciane lozeczka, ze przecial sobie warge...
Wróć do „Mam dwa latka, dwa i pół”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość