TO DOBRZE MOJA NIESTETY SKAZOWIEC ALE JUZ ODCZULAMYnarazie z tego co dostaje to na nic nie jest uczulony, odpukac, zobaczymy dalej..
noo, ja od 2 tyg też mu daję różne rzeczy aż się trzęsie z radości, jak widzi gryzak do owoców ostatnio kupiłam morele i takie kwaskowate były, to aż go trzepało, ale nie oddałA tak generalnie to jadł już nawet truskawkę w gryzaku do owoców, po troszkę daję mu różne rzeczy do spróbowania, bo on aż się cały rwie jak widzi, że my coś jemy. Chłop dał mu nawet polizać parówkę
mojemu akurat kwaśna truskawka się trafiła - krzywił się, ale też nie dał sobie zabrać. A poza tym daję mu czasami pić z niekapka nawet nie najgorzej mu idzie jak już przestanie się buntować, że to nie smoczeknoo, ja od 2 tyg też mu daję różne rzeczy aż się trzęsie z radości, jak widzi gryzak do owoców ostatnio kupiłam morele i takie kwaskowate były, to aż go trzepało, ale nie oddał
Rqagazza coś nie działa ten linkZastanawiam się nad kupnem takiej parasolki. Co o niej sądzicie?
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość