a ja jak zwykle wieczorową porą-jak ten brunet
Tak na początak to gratuluję Fasolki naszej Riterci.
Mam nadzieję,że marzenia o Lence się spełnią
ja zdjęć ani od mazi ani kati nie dostałam,więc podziwiać dzieciaczków nie mogę.poproszę
aaneta25@interia.pl
Edytko nie jesteś wybrakowana,nawet tak nie myśl.Taka twoja natura,że twoja szyjka słabiutka.Fajnie,że masz pomoc w siostrze
u nas rozmiar ubrań od 98 do 110.Joachim długi na 103cm i waży troszkę ponad 14 kilo
Mam problem ze spodniami.Wszystkie musimy zakładać na szelki.Taka chudzinka z mojego Joachimka-chudzinka która wcina dużo a po nim nie widać,że je.
Z pampersami pożegnaliśmy się na dobre gdzieś na poczatku kwietnia.Zaczęliśmy w lutym.Z wzlotami i upadkami.W dzień zrezygnowaliśmy a zakładaliśmy na noc i na wyjścia. Ale któregoś razu postanowiłam,że juz definitywny koniec z pieluchami. I tak jakoś z dnia na dzień zrezygnowałam z pampersów na wyjścia potem w nocy.Teraz już woła w nocy jak chce siku,choć nadal mu ceratkę pod prześcieradło kładę.Na podwórku jak się zabawi to zdarza się wpadka.A jak widzę,że przestępuje z nogi na nogę,to pod krzaczek idziemy sikać. Gorzej ma z kupą.Tu jeszcze się uczy kontrolować.Jakoś mu z tym gorzej idzie.Tak więc Karola zdejmuj pampersa Bartkowi.Zobaczysz,że nim się obejrzysz załapie o co chodzi z sikaniem.
U nas bunt jakby przycichł.Nadal uwielbia piszczeć i płakać na zawołanie,ale jestem cierpliwa-kiedyś mu przejdzie.Jesteśmy na etapie "co to?" i zaczynają się lęki u Joachimka.Potwornie boi się wszelkiego rodzaju owadów.Jak zobaczy mrówkę na zjeżdzalni to propnuje aby zmienic plac zabaw

mamy też problemy z siku na podwórku bo włańcza mu się wyobraźnia i widzi,że tak chodzą pająki i woła,ze idziemy sikać do domu. Nie wspomnę o przypadkowej muszce na szybie...ale to podobno normalne u 3 latków,że zaczynają bać sie ciemności owadów itp.
Mery to Kornelek taki miłośnik dwuch i czterech kólek jak mój Joachim

Wszystkie jeżdzące począwszy od rowera na 4-kókach,samochodzikach,motorkach a skończywszy na spacerówce.
tyle.ciekawi mnie nieobecność Iwci.Pewnie wakacjuje u rodziców.
to tyle.