Witam i na kawke ranną zapraszam

Chloee dziś dopiero zobaczyłam Wasze zdjęcia są super Faktycznie mały chyba podobny do taty

Chyba wszystkie nasze maluszki uwielbiaja wode

Ja mam od rana płacz

Martynka pojechała do babci a ta chodzi i płacze za siostrą

obiadek już gotuje warzywka z ryżem, troszke posprzatam i ide z małą do kolezanki zeby troche zapomniała

Ale najgorsze jest to że Martyna u babci jest 30 min i już dwa razy dzwoniła, bo dałam jej tel. żeby mogła do mnie zadzwonic w każdej chwili . Ale chyba troche za często dzwoni tak to Matylda nie przyzwyczai się, że Martyny nie ma
A z wózków to miałam Implast, ale to duza krowa

A rok temu kupiłam Matyldzie Baby Design Bunny+ on jest składany w formie parasolki i taki chciałam tylko jeden mankament do bagażnika za długi i musze go wkładac do środka pod nogi dzieci

Ogólnie jest super tylnie kółka mi poszły do środka i guma się troche zjechała ale oddałam go do reklamacji i wymienili w tydzień. Ogólnie jest super lekki , dosyc szeroki jak na parasolke (chodzi o te siedzisko dla dziecka). Ja jestem zadowolona

Chloee my tez jestesmy na etapie co zrobic ze spaniem Matyldy, bo jak przyjedziemy ze wczasów zabieramy się za remont pokoju od dziewczyn

Musze wytapetowac i wstawic biurko dla Maki

Nie wiem gdzie nie maja w nim miejsca, więc Matylda chyba jeszcze troche pośpi w łóżeczku.