mazia***
Zaczynamy gimnazjum!
Zaczynamy gimnazjum!

13 lip 2009, 16:27

Witajcie :-) No ale miałayśmy przerwe :-)

Edulitko trzymam kciuki, i wierzymy że będzie wszystko dobrze :-)

U nas od rana piękna pogoda ale ja jestem do niczego nic mi się nie chce. Wczoraj miałam krótkie spiecie z mamą :ico_olaboga: I już mam serdecznie dosyc mojej rodzinki, dziś mój mąż pojechał pogadac na spokojnie. No i chyba dała sie jakoś udobruchac bo mam pakowac Martynke i bierze ją do siebie na wakacje. A i nie musze szukac nikogo w zastępstwie na wczasy, Tylkko jestem ciekawa co tam dzisiaj z ich rozmowy wynikło, mąz przyjedzie z pracy to poopowiada :-)

kati84
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

13 lip 2009, 18:05

U nas tez pogoda super,nawet az za :ico_szoking: teraz jest ok 35st a od srody zapowiadaja 40 stopniowe upaly :ico_olaboga: :ico_olaboga:

Mazia ja to zawsze powtarzam ze z rodzinka to najlepiej na zdjeciu, tylko trzeba stanac w srodku zeby cie nie wycieli :-D

[ Dodano: 2009-07-13, 18:42 ]
Karola bylysmy na hwiel na starym forum bo to nie dzialalo,ale juz jest oki i zostajemy tutaj :-D

Awatar użytkownika
KarolaGD_30
Niemowlak forumowy
Niemowlak forumowy

13 lip 2009, 22:39

Katia - jesli mozesz, podaj mi prosze linka, bo chcialabym poczytac tez troche wstecz co u Was :-) dzieki z gory.

[ Dodano: 2009-07-13, 22:40 ]
aaa, i dziewczyny moze mi podpowiecie z jakich wozkow spacerowych bylyscie zadowolone? ja kupilam ostatnio Baby Design Sprint i szybko go sprzedalam, bo cos mi nie pasowal. szukam czegos lekkiego, ale z raczka (a nie dwoma jak parasolki) i wygodnego dla dziecka...

kati84
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

13 lip 2009, 22:51

http://www.tik-tak.pl/forum_dla_rodzico ... 4267190c95

tam bylysmy przez chwile :-D

KarolaGD_30, a co do wozkow to mala miala najpierw spacerowke Tako.Miala swoje plusy i minusy.Teraz ma chicco,w sumie narzekac nie moge bo nie jest zly,ale kupujac go kierowalam sie tym aby byl lekki i szybko sie skladal.Teraz na szczescie Ola bardzo malo w wozku jezdzi,tylko jak na zakupy idziemy albo jak musze cos jechac zalatwic.

Awatar użytkownika
chloee
Mistrz pióra
Mistrz pióra

13 lip 2009, 23:00

:ico_placzek: co to się porobiło?? Edulitka już urodziła!?
Idusiu! Walcz maleńka! Edulitko, życzę Ci duuużo siły. Bądź dobrej myśli.
Pozdrawiam dziewczyny! mamy od piątku gości, ale jutro już jadą, więc zajrzę na pewno...
karola, my mamy od ponad 2 lat Inglesinę Zippy, jestem zadowolona. Teraz z Maciusiem wózek nie jest zbyt lekki, ale na pewno już go nie zmienię.
Zamówiliśmy u stolarza tapczanik dla małego, bo do tej pory spał w łóżeczku. Po powrocie znad morza, spróbuję małego odpampersować nocą.
Ostatnio zmieniony 14 lip 2009, 13:48 przez chloee, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
KarolaGD_30
Niemowlak forumowy
Niemowlak forumowy

14 lip 2009, 09:28

Edytko - jak tam malenka Idusia?
Tyle nas tu sie za nia modli i trzyma kciukasy, ze juz pewnie lepiej!!

dzieki Kati za linka,
tam widzialam, ze Ty jestes tez z Trojmiasta. Gdzie w Gdyni dokladnie mieszkasz? Ja jestem co prawda z Gdanska, ale moj maz to Gdynianin.

Chloe - gdzie nad morze jedziesz i kiedy??

Jeszcze raz prosze o fotki: caroca1@wp.pl

mazia***
Zaczynamy gimnazjum!
Zaczynamy gimnazjum!

14 lip 2009, 09:35

Witam i na kawke ranną zapraszam :-) Chloee dziś dopiero zobaczyłam Wasze zdjęcia są super Faktycznie mały chyba podobny do taty :-) Chyba wszystkie nasze maluszki uwielbiaja wode :-D Ja mam od rana płacz :ico_placzek: Martynka pojechała do babci a ta chodzi i płacze za siostrą :ico_olaboga: obiadek już gotuje warzywka z ryżem, troszke posprzatam i ide z małą do kolezanki zeby troche zapomniała :-) Ale najgorsze jest to że Martyna u babci jest 30 min i już dwa razy dzwoniła, bo dałam jej tel. żeby mogła do mnie zadzwonic w każdej chwili . Ale chyba troche za często dzwoni tak to Matylda nie przyzwyczai się, że Martyny nie ma :ico_olaboga:

A z wózków to miałam Implast, ale to duza krowa :-D A rok temu kupiłam Matyldzie Baby Design Bunny+ on jest składany w formie parasolki i taki chciałam tylko jeden mankament do bagażnika za długi i musze go wkładac do środka pod nogi dzieci :-D Ogólnie jest super tylnie kółka mi poszły do środka i guma się troche zjechała ale oddałam go do reklamacji i wymienili w tydzień. Ogólnie jest super lekki , dosyc szeroki jak na parasolke (chodzi o te siedzisko dla dziecka). Ja jestem zadowolona :-) Chloee my tez jestesmy na etapie co zrobic ze spaniem Matyldy, bo jak przyjedziemy ze wczasów zabieramy się za remont pokoju od dziewczyn :-) Musze wytapetowac i wstawic biurko dla Maki :ico_olaboga: Nie wiem gdzie nie maja w nim miejsca, więc Matylda chyba jeszcze troche pośpi w łóżeczku.

kati84
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

14 lip 2009, 11:42

Sie melduje :-D
KarolaGD_30, ja jestem z Orlowa :-D ale jak wrocimy do pl to bedziemy sie przeprowadzac,ale jeszcze nie wiemy gdzie.
Zaraz foteczki tobie wysle,sorki ze o Tobie zapomnialam :ico_sorki: :ico_sorki:

chloee, Macius faktycznie do tatusia podobny :-D sliczny chlopczyk z niego :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

mazia***, a moze lozko pietrowe byloby rozwiazanie do malego pokoju dziewczyn,sa takie laczane razem z biurkiem.Moja siostra kupila chlopaka takie cos i pow.ci ze super sprawa,duzo miejsca zaoszczedzila.

Awatar użytkownika
chloee
Mistrz pióra
Mistrz pióra

14 lip 2009, 13:51

Hej!
karola, w tym roku jedziemy do Ustki (21.07-31.07.), chciałam jechać do Gdyni, ale ostatecznie Ustka wygrała.
maziu, faktycznie kati ma rację, takie piętrowe łóżko to jest to! :-D
Ciekawe jak tam malutka :562:
A nasza kasiulka to zaginęła :ico_noniewiem:

[ Dodano: 2009-07-14, 13:56 ]
W niedzielę Maciej był z tatą w cyrku, bardzo im się podobało. I tak niech zostanie... W czasie następnego pokazu o 16.00 akrobatka spadła ze sporej wysokości :ico_noniewiem: Dobrze, że mały tego nie widział :ico_olaboga:

mazia***
Zaczynamy gimnazjum!
Zaczynamy gimnazjum!

14 lip 2009, 14:54

No tak ja własnie jak 3 lata temu kupowałam Martynce łóżko chciałam pietrowe kupic, ale wszyscy do okoła mi odradzali :ico_olaboga: A bo spadnie a to się będzie wspinac i tak w kółko. W końcu uległam namową i kupiłam normalne. Teraz żałuje, nawet już znalazłam kupca na te łóżko Martynki ale znowu sobie z mężem pogadalismy że jak się bedziemy wyprowadzali na domek to znowu będziemy musieli zmieniac. Bo bedą miały osobne pokoje :ico_olaboga: Wiec chyba się wstrzymamy z kupnem nowych mebelków. Chciała bym tylko im kupic jakies wiszące szafeczki i półeczki :-)

A my jedziemy 24.07 -8.08 do Wici, między Darłowem a Jarosławcem.

Wróć do „Przedszkolaczki”