AAAAAAAAA moje dziecko zrobilo dzisiaj kilkukrotnie po kilka kroczkow!!! Sa one nieudolne troche, troche nia zarzuca na boki,ale rownowage utrzymuje

ach pieknie :DDD
a poza tym ja caly dzien sprzatam i piore zeby odeslac pralke do gwarancji, jeszcze zostaly mi pofarbowane rzeczy (mocza sie w ACE i powiem Wam ze juz prawie nie widac rozu

)
W ogole dzis bylam w sklepie i nigdy do niego nie pojde!! Babka (ktora naklada rekami chleb i bulki - tak tymi samymi ktorymi wydaje reszte NIENAWIDZE TEGO) zjeba^&*^ mnie ze posadzilam Nine na ladzie - bo ona ma brudna pieluszke niby na sobie i to niehigieniczne!! A przeciez na pieluszce miala spodenki - a nie bralabym jej na rece i nie musiala jej sadzac w celu wyciagniecia portfela i zaplacenia (bo jak mam odpinac portfel jedna reka jak jest na zamek? Gdyby nie postawila pudelek i kanistrow z piwem przy wejsciu,tak ze nie mam jak wjechac wozkiem
A w ogole ostatnio moj M wczoraj wlasciwie powiedzial zebym zostawila mala sama na 5 minut i wyszla z domu na silownie (bo on sie spoznil kilka minut na autobus i nie zdazylabym na zajecia przez niego - on juz byl w drodze do domu - wysiadal z autobusu a mala spala - no i mowi ze juz idzie i moge brac auto i jechac a jej przez kilka minut sie nic nie stanie

olalam silowniei nigdzie nie poszlam,bo to ze spi to nie ozncza,ze nie wybuchnie pozar w tym czasie,ze mala nie przestanie oddychac, nie zacznie wymiotowac a nas nie bedzie kilka minut

nie wiem czy przesadzam,bo niektore panie jak dziecko ma pore drzemki to ida do sklepu, wywalic smieci itd itp a ja mimo ze mieszkam na parterze nie jestem w stanie skoczyc kilkadziesiat metrow dalej do kosza (i ostatnio w jednej rece mam wozek a w drugiej kilka workow - wygladam pewnie komicznie jak probuje przedostac sie przez drzwi...)
I chyba mam obsesje na punkcie piersi ;( patrze na piersi kazdej kobiety i chyba dlatego,ze po ciazy wszystkie biustonosze sa na mnie za duze i mam pustke w srodku po nich (no ale nie dziwne jak mialam miseczke C) a teraz znowu A/B. Wiec chyba musze skoczyc do sklepu i podbudowac sie troche :) kupic jakis porzadny push up i przestac sie gapic na piersi,bo to juz przesada
No nic milego dnia Wam zycze -moja kruszynka juz spi (ostatnio regularnie zasypia kolo 19) budzi sie o 24 na mleko a pozniej juz o 6

no i dzis znowu z lekka przerwa ale spalam do 10.30 :D:D:D:D fakt, ze ona troche bawi sie sama w lozeczku, troche bawi butelka, troche drzemie itd itp ale liczy sie fakt,ze nie sypiam juz w ciagu dnia bo nie czuje zmeczenia
W ogole w niedziele mamy rocznice slubu i chyba chce tylko spacer i piwko na statku pod wawelem i moze kino (bo chcemy wrogow publicznych ogladnac) zadnej kolacji, zadnych prezentow, wole nawet nie rozmawiac tylko trzymajac sie za rece spacerowac (bo tak rzadko trzymamy sie teraz za rece - zazwyczaj jedno wiezie Nine a drugie idzie, albo jedno niesie Nine a drugie idzie, albo jedno prowadzi auto a drugie siedzi obok ... )
W ogole ostatnio bylismy w kinie na Transformersach NIE POLECAM na wypad do kina z mezem/chlopakiem/partnerem. Megan FOx tak wymiata,ma takie cialo, takie usta, takie piersi ze idzie sie tylko zdolowac. Do tego jest kochana, mila, dowcipna MASAKRA!! Dobrze ze cycki zrobione, usta powiekszone, botox w twarzy i operacje nosa przeszla - ale ja przed filmem tego nie wiedzialam - naprawde nie dziwie sie ze jest nr 1 w rankingu najseksowniejszych kobiet na swiecie (a malo tego jest w moim wieku ;( zatem - do ogladniecia spoko, ale nie z facetem ktory pewnie Cie nie zauwazy siedzacej obok w bluzie z kapturem i bez makijazu ;)
[ Dodano: 2009-07-16, 21:37 ]
http://geegee.wrzuta.pl/film/9QcJDtFK2dk/p7160727
http://geegee.wrzuta.pl/film/9GkisWjcx3Q/p7160730
Przesylam Wam filmiki jak Nina probuje zejsc z lozka - wlasciwie to to robi ;)
[ Dodano: 2009-07-16, 21:38 ]
Bez dzwieku jakby co! :) Bo nie nagrywa mi z dzwiekiem moj aparat