PATI - no nie wiem, ale Zuzia baaardzo szybko wszystko lapie... wystarczy kilka razy Jej powtorzyc... dzisiaj nauczyla sie tez robic "halo" - jak ma cos w reku (np. pilota od tv), to przyklada to sobie do ucha, normalnie jakby miala w reku telefon... albo mi przyklada...

umie robic bravo, pa pa, mniam, mniam (klepie sie po brzuszku), klopoty (to lapie sie za glowe, juz Wam pokazywalam), bam, bam - uderza raczka w cos, co Jej sie pokaze, piatke tez przybija, robi nieraz te caluski, ale to baaardzo sporadycznie, robi "aaa buuuu", to wtedy przybliza swoje czolo do mojego i sie zderzamy, etc. I sama sobie wklada smoczek do buzi

[ Dodano: 2009-07-18, 22:08 ]
a tak wyglada zbieranie paprochow z dywanu
http://tinypic.com/player.php?v=w6z3ah&s=3
[ Dodano: 2009-07-19, 07:53 ]
Witam z ranka...
nocke mialysmy dzisiaj tragiczna, mysle, ze Zuzi idzie kolejny ząbek, pewnie druga dwójka na dole, bo przy tej pierwszej tez bylo zle...
mala obudzila sie po 3:00 z placzem, wstawala w lozeczku i nie chciala isc spac... nie chciala mleka, ani soczku, tylko plakala i plakala... Nie dawala mi posmarowac sobie dziaselek, nawet smoka nie chciala, odwracala glowke, jakby bolala ja cala szczeka... Jak ja polozylam na lozku obok Pana (bo chcialam dac Jej syropek przeciwbolowy), to sie tak zaczela wydzierac, ze glowa mala... To nie byl placz, tylko taki wrzask, skrzek... wiecie, tak jak krzycza noworodki...

[ Dodano: 2009-07-19, 09:21 ]
oooo, a tak Su rozmawia przez telefon (a raczej przez pilota