wisienka24, powiedz jak lekarz zaregowan na te informacje.
SZkoda mi maluszk tak sie meczyc !!!! :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: od nas dla chorowitka !!!
Wydaje mi sie, ze nie jestem w ciazy, bardzo uwazamy, bo raczej u nas koniec z dziecmi. Ja nie znosze byc w ciazy, a przy 12 -latce i 2-latku, to by bylo zlekka ciezko !!!
Raczej uwazam, ze to, to cieplo na mnie tak wplywa, no i fakt ze jestesmy 2000 ponad poziomem morza. Bo Kalgary polozone jest w gorach wysoko. Wiekszosc gor nie da sie na nie wejsc, nie ma szlakow i nie ma odwaznego na Niezwiadki Gryzli.
karolina-ch, amelka ma super wymiary, ja sie dowiem jutro jakie sa Zosiaka.
Ale masz super z Amelka, zosiak rowiez do obcych nie mowi dziekuje u niej jest: ti tiu
( thank you ), czasem powie ale tylko widzac usta sie ruszajace bo nic nie slychac.
Jesli chodzi o zeby to ja nie mam pojecia. Zosiak ma 4 z kazdej strony i ponad 3 miesiace walczylismy z trojkami, bo miala 1,2, 4 , a 3 nie bylo i przy nich miala goraczke 39C ale zel na dzisla pomagal. Teraz mamy przerwe, ale sama nie wiem, czy jej 3 tygoniowe rozwolnienie nie jest spowodowane 5-tkami, bo zuje palce, wiec ja nie wiem co jest grane, nawet lekarz nie ma pojecia, ale musze sie pochwalic ze dzisiaj zrobila jednego bobka, wiec moze zaczyna sie normowac. Oby !!!!
Yvone, przeprowadzki sa przerozniaste, oby ci poszlo jak najlepiej. Nie bede pisala o najgorzsej formie jaka znam bo u ciebie jedynie przesuwa sie o kilka tygodni, wiec oby do przodu.
Zosik krzyczal Dzidzia jak zobaczyla zdjecie przy twoim poscie
Yvone. Lubi ze mna ogladac zdjecia i ruszajace sie ufoludki.
Ale jak odpowiada po polsku i poprawnie to znaczy ze rozumie , to barzdo duzo.
martuunia1, super plany, ja tez tak chce.
Wspolczuje wam tego upalu, bo w Ottawie przynajmniej wszyscy mieli klimatyzacje i jakies wytchnienie bylo, przy upalach.
79anita widoki byly super i mam wiecej zdjec, ale musze jest obrocic, bo sa pionowe, a wyskakuja jako poziome, wiec nic nie zobaczycie, ale dzisiaj cos pokombinuje i moze uda mi sie cos wstawic jeszcze.
A ja dziszejsz noc mialam okropna, bo zosiak marudzil, jak by miala zne sny, bo ja tez mialam tak i wcale sie nie wyspalam, wstalam okolo 8 rano ale o 9 poszlam spowrotem lulu i spalam jeszcze 2 godzinki, dzieki Keely bylo to mozliwe, bo sie ladnie bawily razem. Super ze jest
[ Dodano: 2009-07-23, 20:52 ]
I zaraz idziecie lulu i sobie nie pogadamy, denerwuje mnie te 8 godzin roznicy z nikim nie moge pogadac.