hej dziewuszki
yoanna, musze odrazu napisac ze fantastycznie wygladasz, jakos tak innaczej jak nie ty w tych ciemnych włoskach
Ja mam umowiona wizyte na 6 sierpnia do fryzjera na drastyczne ciecie włosow, bo juz mi sie znudziły te dlugie, ciagle takie mam, no a 8 ide do siosty na wesele w nowej fryz, boje sie ze bede sie czuła nieswojo, ale zobaczymy.
Miszka fajnie NAtalka juz taka madra, u nas tesiowa nauczyła Filipka pokazywac na lampe i okno paluszkiem, fajnie to wyglada, ale maly chyba przesadza, bo ciagle ma głowe w gorze i patrzy na lampe w kazdym pokoju gdzie jest
A jak mu pokazuja MAMA to nie pokazuje na mnie

ciekawe czemu
slonko Wiesz chyba lepiej skromniej w jednym pokoju niz innaczej a ciagle w nerwach. JA mieszkam z tesciami mam cały doł dlal siebie 3 pokoje, kuchnie, łazienke, a ciagle sie z nimi stykam bo od rana juz lataja do małego a mnie to wkurza.
A tesciowa ciagle nadaje ciagle gada i gada bla bla bla...

nigdy jej sie ta geba nie zamyka
Pati ekstra zdjecie, jak model taki powazny
Adia ooo a jednak KAceperek nie idze łeb łeb z zabkami

nam juz tez wyszla druga jedynka z gory i mamy 4 zabki
Powiedzcie mi jeszcze jak tam nocki u waszych dzieci???
Filip ciagle płacze w nocy i sie budzi, ciagle mysle ze to przez zabki ale sama juz nie jestem pewna
[ Dodano: 2009-07-28, 22:05 ]
Przepraszam za ten biustonosz na wierzchu ale zsunela sie koszulka :P
juz kiedys widziała twoje piersi jak kamerowaliscie Ninke, twoj maz je nagrywał, wiec staniczek tez moze byc