witam z ranka!!!! ja od dwoch dnie wstaje o 3 nad ranem i nie moge juz spac a w ciagu dnia nie spie nic a nic a kłade sie po 22 takze sama jestem zaskoczona ale siły mam az nadmiar heheheh
magdus- ja od razu ci mowiłam ze na wrzesien wskoczysz heheheh z blizniakami tak jest ale najwazniejsze ze chłopaki rosną niesamowicie szybko a sa w dwojke jakby nie było - to naprawde superanckie wiesci
ejstusia- moj synek tez bardzo wczesniej siadał juz ci to pisałam jak mi karuzele z łózeczka połamał bo tak sie dzwigał skubaniec a jak miał 6 miesiecy to na nocniku siedział i tak majac 8 miesiecy juz pampersy poszły w kont

, a tak jak bigottka pisała to dzieciaki same wiedza kiedy sa gotowe i ty sie niczym nie przejmuj
isia- ja takie kupowanie dla dziecka i myslenie tylko o tym aby dzidzia miała mam juz po synku i tak ci zostanie

bo to normalne ze jak mozna kupic cos bez czego sie obejdziesz to wolisz dac na malenstwo
[ Dodano: 2009-07-30, 09:34 ]
a i dzis mam ostatni dzien pracki

i młody przyjezdza do mnie takze moge sobie juz posprzatac i poprac na wyjazd bo dzis piekne słoneczko swieci