On dokładnie go znał bo też pracował u niegoa jeszcze jakbym mu powiedziała ze szef przystojny to już w ogóle

On dokładnie go znał bo też pracował u niegoa jeszcze jakbym mu powiedziała ze szef przystojny to już w ogóle
Mnie też coś szał czytania dopadł. Kupiłam sobie 3 książki na Allegro w zeszłym tygodniu i mi już jedna zostałaDopadlam 4 ksiazki Stephenie Meyer i wlasnie czytam ostatnia
No to wszystkiego najlepszegomoj A. obchodzi jutro 29. urodziny
A dlaczego??? Trochę to bywa kłopotliwe ale często już tak wcześnie sączy się "siara". Ja tak w pierwszej ciąży miałam. Siostra mi przepowiedziała że nie będę miała widać problemu z karmienie i faktycznie nie miałamzeby mi sie juz z pokarmem nie zaczelo
- juz niedlugo.. ja potrzebuje idealnej ciszy, zeby zasnac
-Musiały to zjeść
- hi,hi - to ja zaczynam sie bac,bo to co ja czytalam,to historia nastolatki,ktora zakochala sie w wampirze,piekny watek milosny a obok wspaniale indianskie legendy o wilkolakach,wierzenia i mity...nie wiem czy ja intuicyjnie wybieram teraz takie książki?????
zwyczaj, że po porodzie akuszerki myły łożysko i gotowały na nim zupę dla matki Musiały to zjeść Brrr........
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot], MitziAltere, Semrush [Bot] i 1 gość