juz wysylam po kabelku........>>>>>>>>>>smacznego

Niektórzy mówią że dziecku bardziej może szkodzić Twój stres i nerwy niż znieczulenie, ale pewnie też bym miała wątpliwości bo to ciągle jeszcze początek ciąży...Znieczulenia jeszcze nigdy nie bralam,więc teraz skoro jestem w ciaży też wolę nie brać.Trochę się umęczę najwyzej.
Ciekawe czy też bym mnie wciągnęło, ogólnie nie przepadam za czymś w stylu fantasy.to ja zaczynam sie bac,bo to co ja czytalam,to historia nastolatki,ktora zakochala sie w wampirze,piekny watek milosny a obok wspaniale indianskie legendy o wilkolakach,wierzenia i mity...
- ja tez nie,dlatego nie zabralam sie do czytabia odrazu,tylko najpierw poprosilam meza,zeby sciagnal mi film i jak obejrzalam film,to juz nie bylo szans - zaczytalam sie,bylam tak ciekawa co dalej,dawno,mnie zadna ksiazka tak nie wciagnelaogólnie nie przepadam za czymś w stylu fantasy.
- no wlasnie,wiecej przemyslen,bardziej rozwiniete wszystko a film...wiadomo...pod publiczke ,bo nawet dodali w filmie,ze te 3 wampiry zabily przyjaciela ojca Belli a tu w ksiazce o tym ani slowaale książka bardziej mi się podobała.
- polecam jeszcze dalsze losy w formie ksiazeczki - Ksiezyc w nowi,Zacmienie i Przed switemRybka oglądałam Zmierzch, fantastyczny film
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot] i 1 gość