Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

03 sie 2009, 20:08

leona, kilka spioszko na 56 warto miec,bo mi siostra nie kazala kupowac,bo nie warto itp i w rezultacie moj maly synek mial tylko 3 pasujace spioszki,reszta za duza - wiec teraz kupilam kilka spioszkow 56,zeby miec chociaz 5-6 pajacyko-spioszkow a reszta wlasnie na 62 :-D

Awatar użytkownika
geheimnis
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

03 sie 2009, 21:45

Leona, Jeśli chodzi o sałatkę jaką dziś zrobiłam to prawdziwa mieszanka wszystkiego,ale meżowi strasznie smakowała :ico_brawa_01: Składniki : tuńczyk,ryż,ogórek konserwowy,groszek zielony,jajka,małe jabłko,troszkę cebulki do smaku.
Jedynym obiawem mojej ciąży jest rosnący brzuch!
Anusiek,to tak jak u mnie.Innych objawów nie mam.No może jak szybko rano śniadania nie zjem to czasem mnie delikatnie mdli i na tym koniec.

Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

03 sie 2009, 21:53

ja tez tylko brzusio rosnacy i to niskie cisnienie,czasami daje mi w kosc ale ogolnie ciaza inna niz pierwsza :ico_brawa_01:

Ide polezec,bo mi brzusio sie stawia :ico_zly:

lilo

04 sie 2009, 08:38

samopoczucie wyśmienite. Zero niedogodności związanych z ciążą. I tak abstrakcją jest dla mnie bo jej nie odczuwam wcale no ale jutro 19tc więc niedługo może maluch mnie wreszcie kopnie Jedynym obiawem mojej ciąży jest rosnący brzuch!
Anusiek,to tak jak u mnie.Innych objawów nie mam
Ale wam dobrze :ico_sorki: Zazdroszczę bardziej niż pełnej już świadomości ciąży :ico_oczko: Ja dalej sobie haftuję z rana, po południu znowu mi tak słabo że się boję wracać samochodem z pracy :ico_olaboga: W nocy spać nie mogę, a jak już to śnią mi się głupoty, budzę się, mąż chrapie, znowu godzinę, dwie się wiercę i w kółko....

anusiek, znaczy zaczynasz już 20 tydzień!!!!!! Kurcze półmetek - no to za dzidzię :ico_zdrowko: Bezalkoholowe :ico_oczko:

Awatar użytkownika
Patrycja.le
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

04 sie 2009, 09:30

Dzień dobry.
iw_rybka, ja tpo myślę że 3 śpioszki i kaftaniki na 56 wystarczy bo przecież się wypierze i można dalej zakładać, a dzieciaczek w nich tylko jakieś 2 tygodnie pochodzi i będzie za małe. Pamiętam że tak miałam z Krystkiem że małych rzeczy jak najmniej. Właśnie na 62 już więcej tego i to się przydało.
geheimnis, no to fajna sałatka Ci wyszła.
i to niskie cisnienie,czasami daje mi w kosc ale ogolnie ciaza inna niz pierwsza :ico_brawa_01:
i u mnie inna ciąża niż pierwsza. Ale brzusio to teraz rośnie mi codziennie. Dziewczyny wróżą mi dziewczynkę bo mówią że codziennie inaczej wyglądam.

leona
Cyber rusałka
Cyber rusałka

04 sie 2009, 10:35

hejka

ja wyspana :-)
trzeba korzystac do poki mozna :ico_oczko:

geheimnis, ja robie bardzo podobno salatke tylko ze dodaje jeszcze majonez :ico_oczko:
ale naszla mnie ochota na taka salatke z tunczykiem :ico_brawa_01:
wiec teraz kupilam kilka spioszkow 56,zeby miec chociaz 5-6 pajacyko-spioszkow a reszta wlasnie na 62
pewnie i ja tez tak zrobie :ico_oczko:
Ale brzusio to teraz rośnie mi codziennie
to moze jakas fotka :ico_sorki:

ja dzisiaj obiad mam z glowy bo zostal wczorajszy :ico_oczko:

no i musze znowu wybrac sie na miasto
zrobic badanie wzroku do podania o prawko :ico_oczko:

Awatar użytkownika
geheimnis
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

04 sie 2009, 11:04

Witam serdecznie.
geheimnis, ja robie bardzo podobno salatke tylko ze dodaje jeszcze majonez :ico_oczko:
Tzn ja o soli,pieprzu i majonezie nie wspominałam,ale to również dodaje :-D
ja dzisiaj obiad mam z glowy bo zostal wczorajszy :ico_oczko:
No ja dzis robie zupkę warzywną na kurczaczku.Mój mąż bardzo ją lubi.
Popołudniu mają wpaść moi rodzice,bo podobno mama mi kupiła jakąś letnią bluzeczkę poszerzaną ku dołowi.Mam nadzieję że mi się spodoba,ale zazwyczaj moja mama trafia w mój gust wiec spoko :-D
Ale brzusio to teraz rośnie mi codziennie. Dziewczyny wróżą mi dziewczynkę bo mówią że codziennie inaczej wyglądam.
Ja mam wrażenie ze moj brzuchal to raz sie kurczy raz rośnie.Ale to pewnie tylko mój wymysł :ico_puknij: A co do płci to mam 2 głosy że to bedzie dziewczynka (moja mama i mąż) i 2 (ja i moja siostra) że to będzie chłopak.Mój tata się nie wypowiada.
A jutro mam wizytę u ginekolologa na 10,tylko potem muszę jechać do pracy i do urzedy pracy zawieść zwolnienie :ico_placzek: W domu pewnie będę koło 13.Nie będę się spieszyć tylko wszystko pozałatwiam powolutku,zwłaszcza że pól miasta mam do zjeżdżenia.Ale to jutro dopiero.

leona
Cyber rusałka
Cyber rusałka

04 sie 2009, 11:10

Tzn ja o soli,pieprzu i majonezie nie wspominałam,ale to również dodaje
aha czyli robie taka sama :-D :ico_brawa_01: :ico_oczko:

ja sie zbieram do miasta i nie moge sie zebrac :ico_noniewiem: :ico_haha_01:

dobrze ze przynajmniej nie pada tak jak wczoraj :ico_oczko:

Awatar użytkownika
geheimnis
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

04 sie 2009, 11:32

ja sie zbieram do miasta i nie moge sie zebrac :ico_noniewiem: :ico_haha_01:
Ja dzisiaj też mam strasznego lenia.Nic mi się nie chce.Chyba przez tą pogodę.
dobrze ze przynajmniej nie pada tak jak wczoraj :ico_oczko:
:ico_szoking: U mnie wczoraj w ogóle nie padało.No może troszkę pod wieczór pokropiło i tyle.Niebo zachmurzone ale ani kropli deszczu.Dziś jest tak samo.

Awatar użytkownika
anusiek
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

04 sie 2009, 12:25

anusiek, znaczy zaczynasz już 20 tydzień!!!!!! Kurcze półmetek - no to za dzidzię Bezalkoholowe
tak zaczynamy 20 tydzień :ico_tort: ale to szybko leci :ico_brawa_01:

wstałam dziś o 12 :ico_wstydzioch: chyba przez pogodę, niebo zachmurzone, a poza tym siedzę dziś sama w domu bo mąż wraca dopiero o 21...
zapowiada się leniwy dzień :-)

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”