Anusiek,to tak jak u mnie.Innych objawów nie mam.No może jak szybko rano śniadania nie zjem to czasem mnie delikatnie mdli i na tym koniec.Jedynym obiawem mojej ciąży jest rosnący brzuch!
samopoczucie wyśmienite. Zero niedogodności związanych z ciążą. I tak abstrakcją jest dla mnie bo jej nie odczuwam wcale no ale jutro 19tc więc niedługo może maluch mnie wreszcie kopnie Jedynym obiawem mojej ciąży jest rosnący brzuch!
Ale wam dobrzeAnusiek,to tak jak u mnie.Innych objawów nie mam
i u mnie inna ciąża niż pierwsza. Ale brzusio to teraz rośnie mi codziennie. Dziewczyny wróżą mi dziewczynkę bo mówią że codziennie inaczej wyglądam.i to niskie cisnienie,czasami daje mi w kosc ale ogolnie ciaza inna niz pierwsza![]()
pewnie i ja tez tak zrobiewiec teraz kupilam kilka spioszkow 56,zeby miec chociaz 5-6 pajacyko-spioszkow a reszta wlasnie na 62
to moze jakas fotkaAle brzusio to teraz rośnie mi codziennie
Tzn ja o soli,pieprzu i majonezie nie wspominałam,ale to również dodajegeheimnis, ja robie bardzo podobno salatke tylko ze dodaje jeszcze majonez
No ja dzis robie zupkę warzywną na kurczaczku.Mój mąż bardzo ją lubi.ja dzisiaj obiad mam z glowy bo zostal wczorajszy
Ja mam wrażenie ze moj brzuchal to raz sie kurczy raz rośnie.Ale to pewnie tylko mój wymysłAle brzusio to teraz rośnie mi codziennie. Dziewczyny wróżą mi dziewczynkę bo mówią że codziennie inaczej wyglądam.
Ja dzisiaj też mam strasznego lenia.Nic mi się nie chce.Chyba przez tą pogodę.ja sie zbieram do miasta i nie moge sie zebrac![]()
dobrze ze przynajmniej nie pada tak jak wczoraj
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: MitziAltere, PalmaKaply i 1 gość