Awatar użytkownika
bigottka
Trzy tysiące lat minęło...

06 sie 2009, 12:48

Witam się i ja ;-)
Ja za to mam dzisiaj wizytę na 17:40 więc też się doczekać nie mogę ;-)
Właśnie dzwonili do mnie z mojej firmy, że 18 września mamy imprezę integracyjną
spoko ja mam imprezę integracyjną z firmy 8 września i powiedziałam że jeżeli nie urodzę to będę na 100% ;-)
magduś81, isiawarszawa, :ico_brawa_01: za kolejne tygodnie ;-)
isiawarszawa, super pajacyk ;-)
Dobra ja uciekam obiad robić buziolki ;-)

asika82
4000 - letni staruszek

06 sie 2009, 12:54

bigottka w takim razie i a na Twoją relację czekamy :ico_oczko:

ogladałam kiedyś film o takich ludziach co nie mogą lub nie chcą miec dzieci za to kupuja takie lalki jak niemowlaki. Robią im pokoiki, kupują ubrania, zabierają na spacerki i robą wszystko co z dzieckiem. Myślałam,że u nas nie ma takich czubów a tu proszę. :ico_szoking: szukałam na allegro lalki dla bratanicy i jest mnóstwo tych właśnie niby dzieci :ico_szoking: i to w jakich cenach :ico_szoking: http://allegro.pl/item697251796_baby_bo ... 71_cm.html

[ Dodano: 2009-08-06, 12:55 ]
Ja mam dziwne uczucia jak patrzę na taką lalką :ico_noniewiem:

[ Dodano: 2009-08-06, 12:56 ]
http://allegro.pl/item700874219_lalka_j ... eborn.html

[ Dodano: 2009-08-06, 12:57 ]
http://allegro.pl/item703824095_celine_ ... eborn.html

Awatar użytkownika
Magda33
Jestem mózgiem tego forum!

06 sie 2009, 14:13

Aiska czubów wszędzie pełno, a cena rzeczywiście porażająca!!!!!

Awatar użytkownika
magduś81
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

06 sie 2009, 14:25

No to czekamy na relacje z wizyt :ico_brawa_01:

asika82, niezłe :ico_szoking:

Awatar użytkownika
bigottka

06 sie 2009, 15:04

Aiska czubów wszędzie pełno, a cena rzeczywiście porażająca!!!!!
mało powiedziane że czubów jest pełno. Normalnie jak dzieci wyglądają te lalki ale i tak nie ma to jak własne dziecko które rośnie z wiekiem i nie jest plastikowe :-/
No to czekamy na relacje z wizyt :ico_brawa_01:
no wiesz ja sie doczekać nie mogę najlepiej pojechałabym tam teraz i posiedziała na miejscu i poczekała ale to bez sensu.
Trochę pomogłam mojemu cekolować i spociłam się jak myszka nie wiem dlaczego tak się pocę, czy Wy macie tak samo???

[ Dodano: 2009-08-06, 19:28 ]
Ja już jestem po wizycie ;-) z dzidzią jest wszystko w porządku ;-) to najważniejsze poziom glukozy w normie ;-) teraz muszę poczekać do kolejnej wizyty aby zrobił mi fotkę niuni bo dzisiaj jakoś zapomniałam mu powiedzieć ;-)
Co mnie najbardziej wkurza to moja zgaga bo mam ją od pewnego momentu nawet przez caly dzień a to jest takie męczące ze szok :ico_nienie:
Dobra kobietki to do jutra.

Awatar użytkownika
Magda33

06 sie 2009, 21:45

Jestem już po wizycie, zdjęć nie mam, bo dziś mi nie robił usg. Mój lekarz nei jest zwolennikiem częstych usg. Położna posłuchała tylko tętna, zważyła mnie itd. Dostałam mnóstwo książeczek o karmieniu piersią, ogólnie o karmieniu dzieci, o pielęgnacji, zestaw ćwiczeń po porodzie itp. i termometr na butelkę :-D
Niestety znowu coś mi wyszło dużo leukocytów i jutro mam posiew moczu i muszę też zrobić posiew z szyjki, bo niestety przypałętał mi się grzybek :ico_placzek: Dobrze, że na razie mały i szybko go zaleczę :ico_brawa_01: Od początku ciąży przytyłam 12,5 kg :ico_olaboga: Mam nadzieję, że do porodu nie bedzie tego jeszcze raz tyle.
Pytałam o poród rodzinny, ale mój lekarz jest jak zwykle bardzo ostrożny i powiedział, że na takie rozmowy mamy czas, więc muszę czekać do około 35 tygodnia. Dam radę. Zapytałam też o podróż do Gdyni i nie pozwolił mi. Tak więc Bigottka w tym roku się nie zobaczymy, ale jeździmy z Piterem tam kilka razy do roku, więc będziemy mogły spotkać się już razem z naszymi maluchami.
No nic, zmykam spać, bo jutro rano jadę na badania. Słodkich snów :ico_ciezarowka:

Awatar użytkownika
magduś81
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

06 sie 2009, 22:11

Bogottka Magda super że wszytsko oki :ico_brawa_01: to najważniejsze!!!
Madziu a co do podróży to się jeszcze napodróżójesz :ico_oczko:

Ja własnie zjadłam pół arbuza i normalnie mam takie uczucie jak by mi w minute brzuch urusł o 5 rozmiarów :ico_brawa_01:
Ide spac chociaż dzisiaj ciężko pewnie znowu mi się będzie się zasypiało, chyba meliska!!!

Dobranoc babeczki!!

Awatar użytkownika
Sabcia

07 sie 2009, 05:59

Witam z ranka!!!!!
ja miałam dzis ciezka noc, pogadałam wczoraj troche z moim bratem i doszlismy do wniosku ze mojej mamie sie w głowie poprzewracało :ico_placzek: :ico_olaboga: i to na maksa - poprostu szkoda gadac ale jak tak dalej pojdzie to kiepsko to widze :ico_noniewiem:
asika82, na mnie ta lalka tez jakies dziwne wrażenia sprawiła az mi ciary przeszły
bigottka, dobrze ze wszystko ok :ico_brawa_01:
przypałętał mi się grzybek
oooooo to nie fajnie - a;e napewno sie go pozbedziesz
a ja dzis mam dzien koncowego załatwiania czyli odbiór papierkow z urzedu, dzis pakuje synka jedzie z tata nad morze i zobacze go dopiero 9 wrzesnia :ico_placzek: znowu bede płakac z tesknoty
Czuje ze bede miała dzis ciezki dzien, sprawa mojej mamy mnie wykonczy ale ja wiedziałam ze tak bedzie po smierci mojeg taty z tym ze miałam nad nia kontrole do czasu mojego wyjazdu a moj bracik nie daje juz rady :ico_noniewiem:
koniec smucenia ide na cherbatke

Awatar użytkownika
bigottka

07 sie 2009, 08:25

Witam z rana.
Sabcia, kurczę Sabcia to masz faktycznie zmartwienie z mamą mam nadzieję że wszystko będzie dobrze. A odnosnie wyjazdu synka to spokojnie odpoczniesz sobie od niego i będziesz mogła przynajmniej zatęsknić za nim ;-)
A ja dzisiaj będę pomagać mojemu przy cekolowaniu żeby szybciej poszło ;-)
Dobra później zob aczę co u Was słychać ;-)

asika82
4000 - letni staruszek

07 sie 2009, 09:18

Witma!

Bigottka a ile wazy malutka?

Magda nie martw się grzybicą bo to bardzo, bardzo częste w ciąży.

Sabcia współczuję problemów z mamą.
az mi ciary przeszły
mi właśnie tez :ico_noniewiem:

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”