No właśnie. A ja mam termin na 8.09, więc jeszcze dodatkowy stres dla niej będzie.Żaba pierwsze 2 tygodnie najgorsze
Ja teraz już jestem na zwolnieniu, czyli całe dnie spędzamy razem, obawiam się, że to nie pomoże. Ale zobaczymy w praniu. Na razie dopytuje kiedy pójdzie do przedszkola, tak jakby nie mogła się doczekać, ale raz po raz mówi, że nie chce tam być sama. Tłumaczę, że nie będzie sama tylko z dziećmi i z paniami, ale wiadomo, że nie o to jej chodzi.Dużo zależy od mamy i organizacji czasu przed
Wlasnie jak to jest z takimi mieszkaniami?slyszalam o bezczynszowych ale nie rozumiem tegoMagda Sz. to jest mieszkanie bezczynszowe
Podobno chłopiec , ale zobaczymy na pewno jak się urodzi . A co do samopoczucia, to ok. Tyle, że rozwarcie mi się zrobiło i po ostatnim badaniu czop mi odszedł a to dopiero 36tc skończony. Gin każe mi leżeć do wtorku, żeby ciąża teoretycznie donoszona była. Zobaczymy czy wytrwamy. Trzymajcie kciuki.A zdradzisz nam kto mieszka w brzuszku? no i jak sie czujesz prawie na mecie?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość