Awatar użytkownika
justka:))
Towarzyska dusza
Towarzyska dusza

11 sie 2009, 19:13

:-D maja jeszcze czas do zastanowienia.... :-D :-D

Awatar użytkownika
anusiek
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

11 sie 2009, 21:19

leona piękny synuś :-) gratulacje.
Ja wróciłam z badania, wszystko dobrze, wręcz książkowo :-D
Witam Cię Justka :-D zaglądaj i pisz duuuużo.

Mężul mój mówi, że będziemy rodzić razem...no ale zobaczymy jak to będzie. Na razie do szkoły rodzenia idziemy niedługo :ico_haha_01:

Co do imion to jeśli synek to pewnie Piotruś a jak dziewczynka to może Lenka.
lecę do męża bo cały dzień Go nie widziałam, a jutro wyjeżdzam na kilka dni do rodziców :-) miłego wieczorka

Awatar użytkownika
Patrycja.le
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

12 sie 2009, 08:08

Dzień dobry
U nas jak chłopczyk to raczej Antoni a jak dziewczynka to Magdalena. Ale pewnie jeszcze się to zmieni :D
Chciałabym żeby M. był ze mną przy porodzie, ale zobaczymy jak to wyjdzie i kiedy maleństwo będzie chciało wyjść.

A tak w ogóle to dzień dobry. U nas dzisiaj niebo zachmurzone i jakaś śpiąca chodzę.

lilo

12 sie 2009, 08:37

jeśli synek to pewnie Piotruś
Świetny wybór :ico_oczko: :ico_brawa_01:

Ja czekam chyba na to USG, mąż ma iść ze mną obejrzeć dzieciaczka, jak się dowiemy co to może coś nam wpadnie do głowy. Czasu jeszcze trochę jest. A mam koleżankę która urodziła jakieś 3 tyg. temu i dopiero po tygodniu od porodu dziecię otrzymało imię, bo nie mogła się zdecydować :ico_oczko:

Ja trochę niewyspana przez matczyną głupote :ico_oczko: Moje dziecko dziś przespało pierwszą noc w nowym łózku i bardziej to przeżywałam od niego :ico_oczko: Bo on spał do tej pory z nami :ico_wstydzioch: Nikomu to nie przeszkadzało, łóżko duże, no ale czas na zmiany bo się śmiejemy że w końcu do 18-stki będzie z nami spał :ico_oczko: A w końcu teraz to będzie starszy brat więc trzeba go usamodzielniać :ico_oczko:
Jak na razie było super, sam się tam położył, usnął i całą noc przespał. Trzymajcie kciuki żeby tak było dalej :ico_oczko:

Nasze drugie dziecko też nam zrobiło wczoraj niespodziankę i wreszcie się doczekałam prawdziwego kopniaka. Pisałam wam, że od kilku dni czułam ruchy ale tylko "w środku" a wczoraj wieczorem się tak maleństwo rozszalało że nawet tatuś jak położył rękę na brzuchu oberwał kilka razy :-D :ico_brawa_01:

Tylko dziś rano musiałam swoją radość odchorować nad kibelkiem :ico_oczko: A już ze 3 dni nie wymiotowałam.

U nas też dziś chłodno ale to nawet lepiej, ja się wtedy lepiej czuję, a mąż ma meble przestawiać więc też dla niego lepiej.

leona
Cyber rusałka
Cyber rusałka

12 sie 2009, 09:46

hejka

u nas tez dzisiaj slonca brak :ico_noniewiem:
Jak na razie było super, sam się tam położył, usnął i całą noc przespał. Trzymajcie kciuki żeby tak było dalej
no to brawa dla Piotrusia :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
a wczoraj wieczorem się tak maleństwo rozszalało że nawet tatuś jak położył rękę na brzuchu oberwał kilka razy
super :ico_brawa_01:

a moj maluch wczoraj cale popoludnie szalal, pierwszy raz tak dlugo :ico_oczko:

Awatar użytkownika
Helen
Cyber rusałka
Cyber rusałka

12 sie 2009, 09:56

dzien dobry :-)
przez ostatnie 2 dni nie mialam internetu, bo zmienialismy operatora...
wczoraj bylam u ginki, usg, oczywiscie, nie bylo, ale sprawdzala, czy serduszko dzidzi bije - jakies 170 uderzen na minute :-D
na razie wszystko wydaje sie byc o.k. :ico_sorki: nastepna wizyta 09.09.09 :-)

Awatar użytkownika
Patrycja.le
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

12 sie 2009, 10:50

Helen, dobrze że już jesteś. Fajnie pewnie tak posłuchać serduszka. A następna wizyta to jaka data :D

Awatar użytkownika
anusiek
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

12 sie 2009, 11:03

cześć dziewczyny,

wpadłam się przywitać :-) i idę do wyrka...u mnie pada i ciemno więc i nic się robić nie chce. Ehh jak dobrze że mogę sobiepozwolić na lenistwo :-)

leona
Cyber rusałka
Cyber rusałka

12 sie 2009, 11:08

i idę do wyrka...u mnie pada i ciemno więc i nic się robić nie chce
hehe u mnie podobnie :ico_noniewiem:
ale na 14ta musze przejsc sie do szkoly
a teraz chyba wezme sie za obiad :ico_oczko:

Awatar użytkownika
geheimnis
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

12 sie 2009, 12:42

Witam serdecznie.Ja się dziś wzięłam się za sprzątanko,bo popołudniu ma koleżanka wpaść.Pozmywane,łazienka wypucowana,podlogi umyte i teraz odpoczywam,bo zaraz uciekam do sklepu po coś na poczęstunek na spotkanie.a potem jeszcze tylko odkłaczę dywany (zachciało mi się kota syberyjskiego) i biorę sie za obiad.
Co do imion to jeśli synek to pewnie Piotruś a jak dziewczynka to może Lenka.
Bardzo fajne imiona,tylko u mnie Piotr odpada,bo za dużo ich już w rodzinie,a szkoda :ico_placzek:
Tylko dziś rano musiałam swoją radość odchorować nad kibelkiem :ico_oczko: A już ze 3 dni nie wymiotowałam.
No ja taką akcję miałam wczoraj.Szykowałam sie do dentysty a tu wymioty :ico_olaboga: Ale o wymiotach to już w ogóle prawie zapominam,raz na tydzień-dwa się przytrafi i już.No i coraz rzadziej męczą mnie mdłości.Ze 2-3 razy w tyg muszę już tylko z nimi walczyć.
Nasze drugie dziecko też nam zrobiło wczoraj niespodziankę i wreszcie się doczekałam prawdziwego kopniaka.
No to razem z Helen musimy sobie poważnie pogadać z tymi naszymi brzdącami.Mogły by się w końcu zacząć delikatnie ujawniać.Choć przyznam się że już ze 2 razy mi sie wydawało ze czuję takie bardzo delikatne...nie wiem jak to nazwać bulgotanie.Ale jak powiedziałam mężowi to on oczywiście stwierdził że sobie uroiłam więc cierpliwie czekam na kopa z prawdziwego zdarzenia.Oby jeszcze w sierpniu :ico_sorki:
Helen, gratuluję wizyty u gina.Fajnie tak posłuchać serduszka dzidzi.

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”