ręcznik mały i duży,sczoteczka i pasta do zębów, 2-3 koszule nocne najlepiej rozpinane w okolicach klatki piersiowej-łatwiej będzie ci karmić,podkłady poporodowe-najlepiej 2 opakowania,majtki jednorazowe 1-2 opakowania,kilka wkładek laktacyjnych w razie jak mleko będzie wyciekać,1-2 staniki do karmienia(lub zwykłe-jak wolisz),dokumenty i wyniki badań,kapcie,skarpety-bo może nie byc ci za ciepło,ja brałam też szlafrok,bo po kąpieli zimno,grzebień-szczotka do włosów,szampon,woda mineralnanajbardziej co potrzebuję do szpitala
chodzi ci o legitymację ubezpieczeniową??? tak?? no właśnie to też,ja ujęłam to ogólnie jako dokumentykartkę o płaceniu składek zdrowotnych.
dziwnie z tymi koszulami i majtkamiU mnie w szpitalu nie można było nosić ani majtek po porodowych ani staników
Koszule dostawałyśmy od szpitala takie worki białe strasznie sztywne
Ale co szpital to zwyczaj
no tu jest mały problem bo ja takiej książeczki nie posiadam mam jedynie książeczkę zdrowia w której jest nr ubezpieczeniowy ale nie wiem czy o to chodzi.chodzi ci o legitymację ubezpieczeniową??? tak?? no właśnie to też,ja ujęłam to ogólnie jako dokumenty
jak to nie masz mi pracodawca automatycznie założył legitymację ubezpieczeniową jak zaczęłam pracę,taka biała książeczka,a jak byłam pod koniec ciąży czy jak urodziłam to mi pracodawczyni założyła rodzinną legitymację ubezpieczeniową żeby dzieci były ubezpieczone i tam mam Hanię wpisanąa takiej książeczki nie posiadam mam jedynie książeczkę zdrowia w której jest nr ubezpieczeniowy
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot], Google [Bot] i 1 gość