Awatar użytkownika
bigottka
Trzy tysiące lat minęło...

14 sie 2009, 18:23

Sabcia, o to super :ico_brawa_01:

[ Dodano: 2009-08-14, 19:47 ]
Dobra kobietki ja uciekam spać bo jakoś tak mnie zamuliło a ja ostatnio to bardzo często kładę się razem z kurami spać.
Do jutra brzucholki.

Awatar użytkownika
isiawarszawa
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

14 sie 2009, 20:17

Witam z mazur :)
pogodę mielismy idealną do jazdy, nie za gorąco i nie za zimno
ale po kilku godzinach za kierownicą bolą juz mnie plecki i głowa....
i coś moja dzidzia nie kopie :-/ tzn po drodze dała ze dwa kopniaki i cisza, ale pewnie dlatego że ciągle chodze i ją "kołysze" i sie usypia
piotrek mi kazał sie nie nakręcać, ale jesli jak sie połoze ani jutro nie zacznie kopac jak zawsze to zadzwonie do gina i niech radzi czy szukac szpitala czy nie :ico_olaboga:
wolałabym nie, dopiero co tutaj przyjechalismy
a tak wogóle jest fajnie i oczywiscie bede regularnie zaglądac (chyba że zrobi mi sie komputerowstęt jeszcze wiekszy niż w wawie)

Awatar użytkownika
Magda33
Jestem mózgiem tego forum!

14 sie 2009, 20:50

Witam wieczorkiem,
może uda mi się ponadrabiać zaległości na forum, bo "odstawiliśmy" dzieci do dziadków :-D Odebrałam dziś wyniki z posiewu i neistety przypałętała mi się jakaś bakteria. Na razie mam przepisany furagin. Później idę na badanie i zobaczymy czy będzie potrzebny antybiotyk czy nie. Poza tym coś kiepsko się czuję od rana. Jestem osłabiona i dokucza mi kręgosłup, bolą mnie też stopy i to bardzo. Na dłuższe spacery, to ja juz się nie nadaję. Jutro wybieramy się na targi Mother & baby. Niby będzie można różne rzeczy dla dzidziulków kupić w atrakcyjnych cenach, no i mają być różne pokazy np. pięlęgnacji noworodka, konkursy i porady położnych itp. Zobaczymy jak długo tam wytrzymam, bo zaczyna sie o 10, a kończy o 17 :ico_olaboga:
Magduś81 gratuluję :ico_brawa_01: 8 okienka, u mnie przeskoczy chyba w niedzielę :-D
Ciekawa jestem czy rzeczywiście okaże się, że Twój drugi Dzidziulek, to dziewczynka. Ale tak jak mówisz - zdrówko najważniejsze !!!

Awatar użytkownika
Sabcia

14 sie 2009, 21:49

isiawarszawa, nie nakrecaj sie - moze dzidzia jest zmeczona poprostu, ja jak wracałam z polski autkiem to mala kopała mnie zawsze w tedy jak prowadziłam a mi to przeszkadzało bo tak jak pisałam mała jest bardzo nisko wiec nie była to komfortowa jazda - ale w dzien przyjazdu tez była mało ruchliwa dopiero jak sie wyspałam to pokazała co potrafi :ico_haha_01:a poza tym to z wawy na mazury znowu nie ma tak daleko jak ja przezyłam 1600km to ty tez hehehe

Awatar użytkownika
bigottka

15 sie 2009, 08:28

Witam z rana.
isiawarszawa, nie martw się to normalne że dzidzia raz kopie a raz nie bo skoro dużo chodzisz to masz ją tak ukołysane że później tylko śpi ;-)
Magda33, za kolejny tydzień :ico_brawa_01:
Sabcia, :ico_brawa_01: tutaj również :ico_brawa_01: za kolejny tydzień :ico_brawa_01:
A u mnie pogoda dzisiaj taka pochmurna i smutna że normalnie nic mi się nie chce idę zjeść śniadanie i zobaczę może telewizję sobie pooglądam.

Awatar użytkownika
isiawarszawa
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

15 sie 2009, 08:43

Sabcia, pewnie że przezyłam... tylko że ja boje sie szybko jezdzic i droga którą moj ojciec by jechał max 3 godziny my jechalismy 6 :D
musze piotra wysłać na prawo jazdy bo nie wyobrażam tylko siebie całe życie za kierownicą....

Awatar użytkownika
Sabcia

15 sie 2009, 09:10

Witam z ranusia!!!! wczoraj cos miałam smaka na łazanki wiec dzis juz o 5 rano wstałam i gotowałam kapuste heheheh :ico_olaboga:
Stawaiam za 30 tydz albo za 32 tydz jak ostatnie usg wykazało :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort:
isiawarszawa, 6 godz to jeszcze nie długo heheh ja jechałam 20 godz. :ico_noniewiem: ja sobie nie wyobrazam zycia bez auta - ja mam prawko juz bardzo długo jak robiłam to była mozliwosc zrobienia w wieku 16 lat za pozwoleniem rodziców takze mam juz prawko 14 lat :-D o rany ale ja juz stara jestem :ico_olaboga: hehehehe

[ Dodano: 2009-08-15, 09:31 ]
a i zapomniałam wczora sie usmialismy jak mała miała czkawke heheheh fajne uczucie, a potem grała z tatusiem w łapki :-D

Awatar użytkownika
isiawarszawa
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

15 sie 2009, 09:42

Sabcia, wiem ze 6 godzin to nie duzo
tak sobie marudze, ostatnio strasznie zrzędliwa jestem i wszystko mnie denerwuje
jeszcze mnie kolega piotra wkurzył
jest głuchoniemy i tłumaczyl mu piotrek kilka razy ze mamy domek na mazurach dla 2 osób, żeby pojechał do innego znajomego zapytał czy chce jechac na mazury, i zeby sobie zarezerwował
a on przyjechał wczoraj do nas na osrodek przed 22 i wielce zdziwiony że nie ma dla niego miejsca a wszystkie inne domki zajęte :ico_olaboga:
przenocowalismy go u nas i jeszcze dzis bedzie tu spac a potem ma się coś zwolnic
zaczyna kombinowac zebysmy wzieli wiekszy domek we troje bo dla niego samego za drogo, ale ja nie dam rady z nim 2 tygodnie mieszkac, bo spi do 10 a potem tutpa po pokoju do 3 w nocy i trzaska szafkami.... za to ja padam o 22 a o 7 musze wstawac na insuline i takie tam wiec to sie wyklucza
szkoda mi tego chłopaka ale piotrek mu to tłumaczył ze 3 razy
tak wiec strasznie sie wkurzyłam wczoraj i tyle
a teraz to sie chyba przespie i nie bede was zanudzac swoim marudzeniem....
zajrze pozniej

aha i jeszcze sie okazało że w markecie kupiłam przeterminowany sok pomarańczowy :ico_zly: ze tez nie spojrzałąm na date w sklepie, 4 zł w błoto, niby nie duzo ale wkurza :ico_zly:

Awatar użytkownika
Magda33

15 sie 2009, 10:17

Witam w sobotę,
Bigottka dziękuję za monitoring tygodni :-D i oczywiście stawiam :ico_tort: za skończony 31 tc i ostatni dzień 7 miesiąca :ico_olaboga:
Sabcia gratuluję :ico_brawa_01: kolejnego tygodnia

Dopiero wstałam, więc z dzisiejszego wyjścia na targi nici :ico_noniewiem: , ale są jeszcze jutro, więc może się uda.

Awatar użytkownika
magduś81
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

15 sie 2009, 11:15

Czesc :ico_ciezarowka:
Ja dzisiaj kolejna cudowna nocka bezsenna nawet po wypiciu meliski!!! No ale trudno dobrze że teraz się czuje w miare ok i funkcjonuje!!!

Zbieramy się na jakiś spacerek może jakiś gril się uda, nie wiadomo czy gdzieś gdziekolwiek będzie miejsce :ico_oczko: pogoda super słoneczko świeci pięknie więc szkoda siedzieć w domu!!! Ide się szykować więc życze wam udanego dnia :-D

Magda33, Sabcia, :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: za kolejne tygodnie :ico_brawa_01:

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”