. Witam Was kochane.Jeśli chodzi o moje usg, to wszystko jest dobrze. Przepływy ok, a ta przegroda, to najprawdopodobniej dodatkowy płat łożyska. Lekarz powiedział, żeby koniecznie o tym przypomnieć przy porodzie, żeby dokładnie oczyścić macicę. Bardzo chciałam zobaczyć Filipka w 4D i .... zasłaniał się przez cały czas rączką. Zobaczyłam niewiele, ale i tak jest cudny po prostu
Waży 2400 i lekarz stwierdził, że to troszkę więcej niż średnia ...co będzie dalej
. Jeśli zaś chodzi o wymiary, to powiedział, że wszystko jest ślicznie i prawidłowo, ale ja oczywiście nie byłabym sobą, gdybym nie popanikowała , bo mimo, że średni wiek płodu z obliczeń to 34 tyg i 4 dni, a więc w normie, to poszczególne obliczenia znacznie różnią się od siebie: BPD i HC odpowiadają aż 35,4 tyg, AC- 34, a FL, HL- tylko 33...
Wiem, wiem, że skoro lekarz stwierdza, że jest wszystko w normie to takj jest, no ale każdą z nas chyba martwią lekkie odchylenia od normy...
Renia wow termin tuż tuż- Matko i córko
izuś ja mam mieć robiony wymaz jakiś na kolejnej wizycie i szczerze to sama nie wiem na co to ma być
laurunia brzuszek opadł, więc też się szykuj już powolutku