Awatar użytkownika
anusiek
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

20 sie 2009, 19:32

a poza tym to ja wstawiam tylko te zdjecia, na ktorych w miare dobrze wyszlam
chyba większość tak robi, choć mogę się mylić :ico_oczko: też wstawiam na na których wyglądam względnie, bądź jakimś dziwnym trafem nawet udało się i ładnie :ico_haha_01:

Juz wróciłam i nawet ugotowałam wszystkim fasolkę po bretońsku. Chciałam się jakoś odwdzięczyć bo Mama kupiła mi śliczną bawełnianą sukienkę i :ico_szoking: szpilki :ico_haha_01: :ico_haha_01:
nie wiem czy założe te buty (w tym roku), choć sukienkę na pewno. Śliczna jest. Byliśmy w praru sklepach i to głównie takich z sukienkami i butami (siostra światkuje na weselu za tydzień). Trochę mi było przykro bo nie zdążyłam kupic nic dla maluszka ale moje babeczki powiedziały że jak będzie wiadomo co to za stworzonko to mi wszystko kupią :ico_brawa_01: tak naprawdę to zakupoholiczki :ico_oczko: i będę musiała je pilnować żeby nie przesadziły bo mam tylko dwa małe pokoje :-)

[ Dodano: 2009-08-20, 19:38 ]
geheimnis z mojej siostry też niezły gagatek :ico_oczko: taki mały :534: . W sumie charaktery mamy zupełnie różne. Czasem trudno mi się z Nią dogadać. Różnica wieku robi swoje...

Awatar użytkownika
Helen
Cyber rusałka
Cyber rusałka

20 sie 2009, 19:42

oczy mi sie juz kleja... chyba znow cisnienie mi spadlo...
anusiek, moja tesciowa tez juz czeka na wiesci o plci dziecka, bo chce ruszyc na zakupy :ico_haha_01:

[ Dodano: 2009-08-20, 19:45 ]
chyba moje dzieciatko powoli zaczyna dawac o sobie znac :-D poglaskalam sie przedtem po brzusiu i zapukalam do mojej kruszyny, a w odpowiedzi 2 razy odczulam takie leciutkie smyranie od wewnatrz... a jak lezalam na plecach (sjesta z mezem :-D ), to 3 razy w roznych odstepach w tym samym miejscu "cos sie podnioslo" i tak mysle, ze to chyba moj wiercipietek przybiera na sile :-)

[ Dodano: 2009-08-20, 19:49 ]
zmierzylam sobie cisnienie i mam 101/58 nic dziwnego, ze spiaca sie robie i glowa zaczyna mi dokuczac...

Awatar użytkownika
justka:))
Towarzyska dusza
Towarzyska dusza

20 sie 2009, 19:55

Czesc .. wczoraj wieczorem mialam wizytacje tesciowej.. a wieczorem brzuch mnie dziwnie bolal wiec prysznic i do lozka.. maly dal w nocy znac o sobie az sie przebudzilam.. a dzisiaj masakra.. upal do prowadzil do tego ze omal nie fiknelam .. rece mi sie tak zaczely trzas rownoczesnie z zebami i ciemne plamki .. pol godziny zajelo mi dojscie do siebie szczescie ze nie bylam sama ale niezle wystraszylam klientow... cholerne plenery!!!!! czuje sie tak niewyraznie .. jutro wizyta.. no i potwierdzenie plci...

Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

20 sie 2009, 21:10

witam wieczorowa pora :-D

Co do imienia naszej corci,to faktycznie jest to pewniak - ja chcialam Maje ale maz mowi,ze Zuza ladniejsze i mozna zdrobnic i tez ladnie Zuzia,Zuzka,Zuzanna - mi najbardziej podoba sie Zuza a jemu wszystkie odmiany,wiec nie nalegalam na Maje :ico_oczko: Jestem mu taka wdzieczna za syna a teraz za corke,ze moze miec ostanie slowo :ico_oczko:

lilo - fajne to lozko dla Piotrusia :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

A ta babeczka od 12 dzieciaczkow to szok,oby wszystkie szczesliwie przyszly na swiat :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
geheimnis
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

20 sie 2009, 21:19

chyba większość tak robi, choć mogę się mylić :ico_oczko: też wstawiam na na których wyglądam względnie, bądź jakimś dziwnym trafem nawet udało się i ładnie :ico_haha_01:
No ja na przykład jestem bardzo niefotogeniczna,dlatego na NK mam tylko 3 fotki.Ciężko mi fajną fotę zrobić. :ico_zly:
nie zdążyłam kupic nic dla maluszka ale moje babeczki powiedziały że jak będzie wiadomo co to za stworzonko to mi wszystko kupią :ico_brawa_01:
Ja dzisiaj z mamą gadalam o wyprawce dla malucha,a ona powiedziala ze nie mam co się przejmować,bo większosć to i tak pewnie dostanę.Zobaczymy od kogo niby tyle prezentów dostaniemy :ico_noniewiem:
geheimnis z mojej siostry też niezły gagatek :ico_oczko: taki mały :534: . W sumie charaktery mamy zupełnie różne. Czasem trudno mi się z Nią dogadać. Różnica wieku robi swoje...
Ja od kilku lat bardzo dobrze się dogaduje z siostrą,a od momentu jak się wyprowadziłam to wręcz rewelacyjnie.Charakter ma zupełnie inny niż ja,ona uwielbia być w ciągłym ruchu,uwielbia imprezy,zakupy,papierosy itd zupełnie odwrotnie niż to jest u mnie.
chyba moje dzieciatko powoli zaczyna dawac o sobie znac :-D
No to gratulacje,niedługo zacznie bardziej kopać. :ico_brawa_01: i Twój mąż też będzie sie mógł nacieszyć maluchem.
zmierzylam sobie cisnienie i mam 101/58 nic dziwnego, ze spiaca sie robie i glowa zaczyna mi dokuczac..
Ogólnie coś musi się ciśnienie zmieniać,bo mnie też głowa zaczyna boleć.ZNOWU :ico_zly:
jutro wizyta.. no i potwierdzenie plci...
To czekamy na wieści,jak tam ma się Twój dzidziolek i jaką ma płeć.

[ Dodano: 2009-08-20, 21:22 ]
Co do imienia naszej corci,to faktycznie jest to pewniak - ja chcialam Maje ale maz mowi,ze Zuza ladniejsze
Oba bardzo fajne imiona.Moja siostra jest Maja,więc u mnie to odpada.No i znajomym się miesiąc temu urodziła Zuzia,więc jakbym miala dziewczynkę to głupio jakby się dwie Zuzie miały bawić razem.Też odpada.

Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

20 sie 2009, 21:35

Ja od kilku lat bardzo dobrze się dogaduje z siostrą,a od momentu jak się wyprowadziłam to wręcz rewelacyjnie.Charakter ma zupełnie inny niż ja,ona uwielbia być w ciągłym ruchu,uwielbia imprezy,zakupy,papierosy itd zupełnie odwrotnie niż to jest u mnie.
- ja mam siostre starsza o 5 lat i to co napisalas o swojej siostrze,to ona napisalaby o mnie.Dobry kontakt zlapalysmy jak mialam 17 lat a ona 22 i wyszla za maz,do tego zawsze bylam w ruchu,imprezowalam,popalalam na studiach i nie tylko.Ona natomiast mowila,ze bedzie zakonnica,sluchala muzyki powaznej i zawsze lepiej sie uczyla i jest madrzejsza ode mnie :ico_oczko:

Oczywiscie zakonnica nie jest,a na sobote ma termin porodu 3 corci :-D

[ Dodano: 2009-08-20, 21:37 ]
dwie Zuzie
- no wlasnie z ta Zuza to jest tak,ze chyba jakas moda znowu,bo na czerwcowkach urodzila sie Zuzia,teraz na sierpniowkach tez :ico_zly: No ale nic tam,mezusiowi sie podoba,mi tez,wiec zostaje :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
Helen
Cyber rusałka
Cyber rusałka

20 sie 2009, 21:53

iw_rybka, widze, ze suwaczek zmienilas na rozowy :ico_brawa_01:
mezusiowi sie podoba,mi tez,wiec zostaje
najwazniejsze, zeby wam sie podobalo :-)

Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

20 sie 2009, 22:02

widze, ze suwaczek zmienilas na rozowy :ico_brawa_01:
- nie moglam sie powstrzymac :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch:

Awatar użytkownika
Helen
Cyber rusałka
Cyber rusałka

20 sie 2009, 22:05

nie moglam sie powstrzymac
wcale ci sie nie dziwie, slodziusio wyglada :-)

Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

20 sie 2009, 22:08

ja generalnie nie lubie rozowego,dla Andrzejka posciel,rozek itp kupowalismy w kolorze neutralnym,z mysla o drugiej dzidzi ale teraz postanowilam kupic rozowa,dziewczeca posciel,rozek i troszke rozowych sukieneczek :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch:

NIech tylko ta glowka sie wyjasni,to zaczne szalec :ico_sorki:

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”