Awatar użytkownika
anusiek
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

28 sie 2009, 12:42

Cześc Dziewczyny,

Ja dopiero co wstałam. Wróciłam do domu o 3 padnięta.
i jak tam dzidzia się sprawowała? I jak mąż koleżanki?
Córeczka koleżanki przespała całą noc...a z jej tatą...na razie nie wiadomo - badania zrobią (młody chłopak 23 lata) mam nadzieję że będzie ok.
Zjadłam właśnie śniadanie i maluch mi szaleje
:ico_brawa_01: mnie tak skopał że skóra na brzuchu podskakiwała :ico_haha_01:
Najbardziej mnie kusi Kraków
ohhh jak bym się wybrała do Krakowa, jest ślicznie :-)

Smutno mi jest bo pokłóciłam się z mężem...On przeprosił dziś, ustąpił ale mnie i tak jakoś to boli...

Poszło o to że chciałam przestawić meble, żeby zmieścić łóżeczko. Powiedział, że nie dość że mu życie przewróciłam do góry nogami to jeszcze w pokoju chce mu poprzestawiać i przedszkole zrobić...
popłakałam się bo poczułam że tu dla nas nie ma miejsca.

leona
Cyber rusałka
Cyber rusałka

28 sie 2009, 12:48

anusiek, kurcze torche nie na miejscu ten tekst twojego meza :ico_zly: :ico_noniewiem: :ico_puknij:
ty mu zycie przewracasz do gory nogami??? chyba wiedzial na co sie decyduje...

lilo

28 sie 2009, 12:52

ohhh jak bym się wybrała do Krakowa, jest ślicznie
Podzielę się fotkami bo zdecydowaliśmy że jedziemy :ico_brawa_01: Mam nadzieję że nam nic planów nie pokrzyżuje :ico_sorki:
Wszyscy się dziwią że wyjeżdżamy z Radomia bo u nas jest Air Show w weekend ale mnie to nie bawi za bardzo, zwłaszcza ten hałas mi w moim stanie niepotrzebny.

anusiek, nie dziwię się że ci było przykro - facet jak coś czasem chlapnie to ręcę opadają... A my jeszcze wszystko bardziej teraz przeżywamy. Facet po prostu dłużej dojrzewa do zmian. Widać że wie że źle zrobił skoro przeprosił :ico_sorki:
Uśmiechnij się :-) :ico_oczko:

leona
Cyber rusałka
Cyber rusałka

28 sie 2009, 12:55

Podzielę się fotkami bo zdecydowaliśmy że jedziemy
:ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
geheimnis
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

28 sie 2009, 12:59

Witam serdecznie.
Wczoraj wieczorem nie wchodziłam bo miałam potworny ból głowy.Typowo migrenowy z mdłościami,w łóżku leżałam już o 21:30.

Wczoraj bylam z moją mamą u tej jej koleżanki ten jej wozek obejrzeć,ale takiego wielkiego rympoła to ja jeszcze nie widzialam. :ico_szoking: Moja mama ledwo go uniosła,a ja mialabym go ze schodów sama znosic i wnośić. :ico_puknij: Mimo to mojej mamie się strasznie podoba,zwłaszcza ze koleżanka zjechała dla niej z ceny do 350zł.No niby atrakcyjna oferta,ale co z tego jak ja sobie z tym wózkiem nie poradze. :ico_nienie:

Dzisiaj byłam w szoku bo mój mąż od rana wziął się za porządki.Najpierw poodkurzał całe mieszkanie,potem umyl podłogi i odkłaczył z sierści dywany. nie wiem co mu się stało,ale nie ma co narzekać.Byle tak częściej robił :ico_brawa_01:
Ale się tu cicho zrobiło... Smutno się człowiekowi robi jak coś się dzieje nie tak, nawet jak to nie dotyczy jego samego... Mam nadzieję że iw_rybka się trzyma i będzie miała dobre wieści dla nas :ico_sorki:
:ico_sorki: Również mam taką nadzieję. :ico_sorki:
Na weekend mam tyle propozycji że nie wiem co wybrać :ico_oczko: Najbardziej mnie kusi Kraków bo wybieram się tam już 2 lata, trochę byśmy pozwiedzali a przy okazji spotkali się ze znajomymi :ico_brawa_01: Strasznie mi się chce gdzieś wyjechać choćby na weekend bo w te wakacje prawdziwego urlopu nie mieliśmy...
To żeczę żeby wypadzik się udał.Ja również nie miałam z mężem w tym roku żadnego urlopu i też z miłą chęcią gdzieś bym pojechała.

Awatar użytkownika
anusiek
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

28 sie 2009, 13:19

chyba wiedzial na co sie decyduje...
no widać nie do końca...
Mam nadzieję że nam nic planów nie pokrzyżuje
trzymam kciuki za fajny wypad :-)
nie wiem co mu się stało,ale nie ma co narzekać.Byle tak częściej robił
brawa dla męża :ico_brawa_01:
Uśmiechnij się
jak tylko pomyślę o Piotrusiu to uśmiechnięcie się jest dziecinnie proste :-) dziękuję.

Awatar użytkownika
Patrycja.le
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

28 sie 2009, 15:03

A ja się powoli żegnam bo niedługo do domku wreszcie i weekend :)
Jutro planujemy wypad do kina z koleżankami i ich mężami więc mam nadzieję że będzie fajnie :)
Miłego i spokojnego weekendu życzę

Awatar użytkownika
Helen
Cyber rusałka
Cyber rusałka

28 sie 2009, 15:03

dzien dobry :-)
wrocilam ze szkoly (w piatki jest mniej zajec, do 13:30) i jem obiadek. Powoli mam wyrzuty sumienia, ze w szkole godzinami na 2 kanapeczkach siedze i dziecko glodze :ico_sorki:

anusiek, to dobrze, ze maz sie przeprosil, mam nadzieje, ze nastepnym razem pomysli 2 razy zanim cos takiego palnie :ico_zly: on chyba nie bardzo radzi sa z cala sytuacja, a w koncu do tego dojrzeje i jeszcze bedziecie sie oboje z tego smiac :-)

lilo, zycze milego weekendu i tez czekam na zdjecia - Krakow jest cudowny

ciekawe, kiedy rybka do nas wroci :ico_noniewiem: sama sie juz denerwuje i czekam na wiesci o Zuzi :ico_sorki:

[ Dodano: 2009-08-28, 15:08 ]
Miłego i spokojnego weekendu życzę
tobie rowniez, wypocznij sobie :-)

lilo

28 sie 2009, 15:09

jak tylko pomyślę o Piotrusiu to uśmiechnięcie się jest dziecinnie proste
No patrz - ja mam to samo - myślę o Piotrusiu i się mi buzia śmieje :ico_oczko:

Patrycja.le, wzajemnie miłego weekendu :ico_oczko:
Powoli mam wyrzuty sumienia, ze w szkole godzinami na 2 kanapeczkach siedze i dziecko glodze
Ale jesteś głodna w trakcie zajęć??? Ja bym nie wytrzymała bo jak głód mi się pojawia to od razu też mnie mdli i słabo się robi. A macie jakieś przerwy??? Może coś powinnaś ze sobą brać??? A może jakiś barek jest w szkole??? Ja na studiach duuużo czasu w barku z ludźmi spędziłam :ico_oczko:

Awatar użytkownika
Helen
Cyber rusałka
Cyber rusałka

28 sie 2009, 15:39

Może coś powinnaś ze sobą brać
no wlasnie te 2 kanapki ze soba biore... a barek jakis jest, ale jeszcze zamkniety, moze w przyszlym tygodniu ruszy, ale nie wiem, co maja w ofercie i poza tym nie chce codziennie tam kupowac, bo zbankrutuje :ico_oczko:

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”