Awatar użytkownika
mmarta81
Cyber rusałka
Cyber rusałka

28 sie 2009, 10:09

Agusia1982, witaj-mam nadzieje ze rozwolnienie sobie pojdzie :ico_zly:
ja dzis do miasta sie wybieram ale to po sniadanku :-)

Awatar użytkownika
slonko2008
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

28 sie 2009, 17:03

Witam u nas już dobrze mały ma mega siniaka :ico_olaboga: ale nic mu nie jest i dziś znowu broi lata jak szalony i jak go tu upilnować :ico_noniewiem:
My dziś mamy duzo pracy bo przywiezli opał i trzeba go do piwnicy dać .Jutro ide na wesele mojej koleżnki wiec się wybawie :-D :-D :-D

Awatar użytkownika
mmarta81
Cyber rusałka
Cyber rusałka

28 sie 2009, 21:04

slonko2008, dobrze ze Antkowi nic nie jest :ico_sorki:
i milej zabawy na weselichu :-D
a gdzie reszte wywialo :-)
dzis na wiecor Iga 3 razy cyca pociagla obrocila sie i moscila do spania :ico_noniewiem: wiec ja do lozeczka odlozylam...ale rano i w dzien cycowalysmy wiec nie jest jeszcze zle :-D

Awatar użytkownika
wiola85
Jestem mózgiem tego forum!
Jestem mózgiem tego forum!

28 sie 2009, 21:14

Witam sie i ja :-D z malymi zaległosciami bo widze ze duzo naklikane to mnie cieszy :-D

slonko2008, udanej zabawy a wyszalej sie bo CI sie nalezy :-D

Ja znowu 22 ide na wesele do mojej kuzynki,, mam nadzieje ze tym razem bez Filipka czyli ze nic nagle nie wyskoczy niespodziewanego.

U nas straszny upał od wczoraj, ale juz głosza ze ma byc ochłodzenie od jutra, wiec pewnie jakas burza nas czeka.
Filipek jakos marudny i jesc nie chce, zreszta ja tez tak obiadu tylko lekko tknełam, nie mam apetytu na nic.

Wlasnie dopiero mi zasnal, wiercił sie w tym lozeczku na wszystkie stony chyba 40 minut, ale teraz spi, oczywiscie w kosmicznej pozycji ale juz go nie tykam narazie bo sie obudzi.

Dzis w nocy tylko dwa razy sie obudzil, bo mamy juz na wierzchu kolejnego zabalka i spi spokojniej, no zobaczymy jak dzis bedzie :ico_haha_01:

Jutro ide do siostry na urodziny, a małego zostawiam w domku, bo siostra ma remont po weselu dopiero sie urzadzaja i bedziemy mieli tylko jeden pokoj do dyspozycji, a wiadomo mały wszedzie wejdzie i wole mu oszczedzic ciasnoty, zostanie z tesciami :-D a i ja bede mogla na luzie posiedziec i moze cos wypic :-D

[ Dodano: 2009-08-28, 21:17 ]
A mialam jeszcze sie zapytac, czy wasze szkraby chodza w jakis kapciach czy cos po domku?? czy tylko w skarpetkach albo boso???
U nas w domu tylko skarpety a jak tak ciepło jest to boso tez, ale nie wiem czy to dobrze czy jak :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
Agusia1982
Już śmiało chodzę po forum!

28 sie 2009, 21:21

hejka z wieczorka!
u nas też wybił się ząbek ale sraczka dalej jest :ico_noniewiem: kurcze nie dość że on taki chudzieńki to jeszcze ta sraczka,normalnie mam wrażenie że waży o kilka kilo mniej :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: teraz przez sen wcisnęłam mu smecte,ale rano też dałam i już się cieszyłam że nie było kupy cały dzień a na wieczór bach znowu :ico_olaboga: :ico_placzek:

slonko miłej zabawy na weselu! :ico_zdrowko: :ico_urodzinki:

wiola również miłego imprezowania na urodzinach siostry :ico_zdrowko: :ico_urodzinki:

dziewczyny a ja biore sie za diete i wziąść nie moge,kurcze że też uwielbiam jeść :ico_placzek: ,chyba przytyło mi się ostro,w polsce jak byłam to nie miałąm czasu jeść bo musiałam wszędzie sama i jeszcze te 3 piętro,a tu normalnie cały czas jem i jestem głodna :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_olaboga: a brzuch mam tak wielki jakbym była w ciąży :ico_olaboga: :ico_nienie: a nie jestem

[ Dodano: 2009-08-28, 21:25 ]
A mialam jeszcze sie zapytac, czy wasze szkraby chodza w jakis kapciach czy cos po domku?? czy tylko w skarpetkach albo boso???
U nas w domu tylko skarpety a jak tak ciepło jest to boso tez, ale nie wiem czy to dobrze czy jak
chyba boso to najzdrowiej! coś mi się tak zdaje że właśnie lekarze przy płaskostopiu zalecają chodzić boso
a mój to raczej w kapciuszkach na twardej podeszfie bo się ślizka i upada,ale zdarza sie że śmiga na boso :-D

Awatar użytkownika
mmarta81
Cyber rusałka
Cyber rusałka

28 sie 2009, 21:52

wiola85, no taka to pozyje non stob balety i jescze bez dziecka :ico_brawa_01: milej zabawy :-D
wiesz Iga jeszcze nigdy w skarpetkach nie chodzila-nawet na dworze ciagle na boso-juz teraz jest zimnoo i ma troche zimne stopki ale nic jej nie jest wiec jej tak pozwalam-tylko jest problem bo jak raczkuje po kostce brukowej na ogrodzie to na pozdzierane stopki troche :ico_olaboga: ale szoruje dalej wiec trudno :ico_noniewiem:

Agusia1982, ja tez mam taki bruch :ico_olaboga: dzis robilam test nie jestem w cizy :ico_ciezarowka: p prostu jestem wielorybem :ico_noniewiem:
niby sie odchudzam chodze na silownie i nonono :ico_olaboga:

Awatar użytkownika
adia26
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

28 sie 2009, 23:02

dobry wieczór witam sie do piero bo jakos dostepu do neta nie mialam :ico_noniewiem:
Jutro dostaniemy klucze do nowego domku i zaczynamy przeprowadzke :ico_olaboga:
Gadałam dziś z wlaścicielem ,czy nie da nam wczesniej kluczy do domu bo chcemy przewieźć już troche rzeczy, a ten do mnie że ok. i klucz zostawi nam pod środkowym kamykiem w ogrodzie :ico_szoking: no myslałam że padne :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01:
dzis robilam test nie jestem w cizy :ico_ciezarowka: p prostu jestem wielorybem :ico_noniewiem:
dopiero ci sie cykl zaczol nic straconego :ico_oczko:
Agusia1982, dużo zdrówka dla Nicolaska :ico_sorki:
wiola85, slonko2008, wy ciągle na imprezach :ico_haha_01: bawcie się dobrze i wypijcie nasze zdrowie :ico_brawa_01:

U nas Kacperek chodzi albo w skarpetkach lub boso żadnych kapci :ico_noniewiem:
teraz jest chłodno to ma skarpetki ale i tak ciagle je gubi :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
mmarta81
Cyber rusałka
Cyber rusałka

29 sie 2009, 12:49

adia26, leje z tym kamieniem ale oni maja takei wstawki mi na awizo listonosz pisze ze list czy poaczka jest za doniczka :ico_haha_01: i zawsze tam zostawia :-)
milej przeprowadzki

Awatar użytkownika
dana
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

29 sie 2009, 17:43

mmarta81, No to ja odpadam z tym nie podolam ja tak wymeczyc z placzem nie potrafie nawet miec tego w mysli wiec mysle ze bede ta matka z 5 latkiem przy cycku :-D jeszcze poczekam a z tym smarowaniem to mnie mowiono zeby pieprzem posypac i wtedy dziecko przestanie :ico_oczko: Zobaczy jak bedzie narazie to jest znow bardziej marudna bo kolejne zebacze sie wyzynaja

A co do @ to chyba dzis dostane bo mam biegunke bol jajnikow i wszystkie objawy na nia wiec spoko.

Awatar użytkownika
Agusia1982

29 sie 2009, 20:53

witam!
wiecie co jestem padnięta cały dzień na nogach i jeszcze ta praca,a mój mały dostał kataru zaraziła go ta moja psita! a kupala walnął jeszcze rano i spokój mam nadzieję że tak zostanie znaczy ze już nie będzie mi srakał :ico_olaboga: nie mam siły dziś wyjątkowo padam na pysk!!!!
adia współczuje przeprowadzki ale życzę aby przebiegła szybko i sprawnie :-)

a co do @ to ja chyba tez dostane na dniach bo jestem jakaś normalnie jak bomba chodząca :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly:

spadam dziewczyny poleżeć zanim dam jeszcze wieczorne mleczko! dobranoc

Wróć do „Przedszkolaczki”