leona
Cyber rusałka
Cyber rusałka

31 sie 2009, 15:57

właśnie zdałam sobie sprawę z tego że do wózka trzeba dokupić materacyk i też jakąś poduszeczkę i kołderkę nie??
o poscieli pamietam
ale o materacyku nie pomyslalam :ico_olaboga:
ciekawe czy do kazdego wozka trzeba osobno dokupic :ico_noniewiem:

lilo

31 sie 2009, 15:58

lilo, a moze tak zwolnienie na jakis tydzien
Niby plaowałam urlop tydzień czasu ale chyba dojrzewam do zwolnienia. Może z miesiąc jakbym posiedziała to coś mi się polepszy???
Ale ja głupia zamiast iść to myślę... Właśnie jeden kolega przyniósł zwolnienie lekarskie, jedna sprawa się też zawaliła no i ja głupia żałuję się firmy :ico_puknij: Nie wiem czemu ja w ogóle się tym przejmuję?????? :ico_olaboga:

leona
Cyber rusałka
Cyber rusałka

31 sie 2009, 16:01

Właśnie jeden kolega przyniósł zwolnienie lekarskie, jedna sprawa się też zawaliła no i ja głupia żałuję się firmy
no wlasnie :ico_noniewiem: tymbardziej ze na prawde kiepsko sie czujesz

lilo

31 sie 2009, 16:02

Ja nie miałam materaca, pod malucha wkładałam kocyk. Poduszki też nie miałam ogólnie mówią że lepiej żeby na początku dziecko leżało na płasko. Przykrywałam też kocykiem, a jak była zima miałam taki śpiworek jeszcze i na to kocyk :ico_oczko:
Ale co kto woli :ico_oczko:

Awatar użytkownika
anusiek
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

31 sie 2009, 16:11

Ja nie miałam materaca, pod malucha wkładałam kocyk. Poduszki też nie miałam ogólnie mówią że lepiej żeby na początku dziecko leżało na płasko. Przykrywałam też kocykiem, a jak była zima miałam taki śpiworek jeszcze i na to kocyk
Ale co kto woli
no właśnie bo mi się wydaje, że bratowa moja też sobie radziła bez...więc może nie warto, zwłaszcza że kilka razy z nim wyjdę na spacer, na wizytę itp i zaraz będzie marzec i zrobi się cieplej...to cieplejsze ubranko i kocyk wystarczy...może...
Ale ja głupia zamiast iść to myślę... Właśnie jeden kolega przyniósł zwolnienie lekarskie, jedna sprawa się też zawaliła no i ja głupia żałuję się firmy Nie wiem czemu ja w ogóle się tym przejmuję??????
też tak myślałam, do czasu... najbardziej dbaj o siebie lilo, swoje zdrowie, samopoczucie, co może być ważniejszego... :-)

leona
Cyber rusałka
Cyber rusałka

31 sie 2009, 16:18

no wlasnie, tez mi sie wydaje ze kocyk wystarczy :ico_oczko:

ja zjadlam drugi obiad i zbieram sie do szkoly :ico_oczko:

Awatar użytkownika
Helen
Cyber rusałka
Cyber rusałka

31 sie 2009, 17:08

witajcie :-)
wlasnie wrocilam ze szkoly i cos sobie podjadam
anusiek, super to lozeczko, stylizowane na takie rustykalne, podobnie jak moja kolyska :-D
a co do poscieli do wozka, to na razie nie kupuje, bedziemy miec zimowe dzieciaczki, wiec kupie ogrzewany spiworek i jakies kocyki i bedzie git :-) a z materacykami roznie bywa, do niektorych wozkow sa dolaczone w komplecie, do innych nie... a wlasnie, dzisiaj dostarczono w koncu nasz wozek, sasiad odebral i przed chwila mi przyniosl, ale jeszcze nawet nie mialam czasu otworzyc kartonow i nie moge nic konkretnego powiedziec... jak maz przyjedzie, to go zlozymy i sie pobawie :ico_oczko: oczywiscie w przerwie miedzy odrabianiem zadan do szkoly :-P :ico_oczko:

lilo, biedaku, mam nadzieje, ze to tylko jednodniowa niedyspozycja i jutro lepiej sie poczujesz :ico_sorki:

Awatar użytkownika
anusiek
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

31 sie 2009, 17:23

Helen to będziesz miała zabawę :ico_brawa_01:
heheh
co do kołderki do wóżka to znalazłam rożek co robi po rozpięciu za kołderkę...może więc się pokuszę na coś takiego...http://allegro.pl/item724645631_rozek_b ... zorki.html

ja dziś nie zrobiłam obiadu :ico_wstydzioch: zasiedziałam się na allegro...dostaje świra, tyle tu piękności dla maluchów :ico_olaboga:

[ Dodano: 2009-08-31, 17:25 ]
ojejj dziś właśnie zostało mi 120 dni :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
Helen
Cyber rusałka
Cyber rusałka

31 sie 2009, 18:04

wozek zlozony (nie chcialo mi sie czekac na meza), mozna sie bawic :ico_haha_01:

[ Dodano: 2009-08-31, 18:07 ]
zasiedziałam się na allegro...dostaje świra, tyle tu piękności dla maluchów
wcale ci sie nie dziwie :-D az mi szkoda, ze tyle czasu musze teraz na szkole poswiecac, ciagle zadania i domowe i w ogole sporo do nadrobienia, np. z historii, tyle lat juz sie jej nie uczylam, ze wiekszosc pozapominalam :ico_sorki:

[ Dodano: 2009-08-31, 18:07 ]
właśnie zostało mi 120 dni
:ico_brawa_01: to mozesz startowac na odliczaniu :ico_oczko:

leona
Cyber rusałka
Cyber rusałka

31 sie 2009, 20:40

dziś właśnie zostało mi 120 dni
:ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Helen, zrob fotke wozka i wklej :ico_sorki:
a tak wogole to jak wrazenia?? pojezdzilas juz po domu?? :-D :ico_oczko:

ja troche zmeczona po szkole
a siedzialam tylko dwie godz, ale tak mi nie wygodnie bylo ze szok :ico_noniewiem:

zmykam do wanny

dobrej nocki

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”