o poscieli pamietamwłaśnie zdałam sobie sprawę z tego że do wózka trzeba dokupić materacyk i też jakąś poduszeczkę i kołderkę nie??
ale o materacyku nie pomyslalam
ciekawe czy do kazdego wozka trzeba osobno dokupic
Niby plaowałam urlop tydzień czasu ale chyba dojrzewam do zwolnienia. Może z miesiąc jakbym posiedziała to coś mi się polepszy???lilo, a moze tak zwolnienie na jakis tydzien
no właśnie bo mi się wydaje, że bratowa moja też sobie radziła bez...więc może nie warto, zwłaszcza że kilka razy z nim wyjdę na spacer, na wizytę itp i zaraz będzie marzec i zrobi się cieplej...to cieplejsze ubranko i kocyk wystarczy...może...Ja nie miałam materaca, pod malucha wkładałam kocyk. Poduszki też nie miałam ogólnie mówią że lepiej żeby na początku dziecko leżało na płasko. Przykrywałam też kocykiem, a jak była zima miałam taki śpiworek jeszcze i na to kocyk
Ale co kto woli
też tak myślałam, do czasu... najbardziej dbaj o siebie lilo, swoje zdrowie, samopoczucie, co może być ważniejszego...Ale ja głupia zamiast iść to myślę... Właśnie jeden kolega przyniósł zwolnienie lekarskie, jedna sprawa się też zawaliła no i ja głupia żałuję się firmy Nie wiem czemu ja w ogóle się tym przejmuję??????
wcale ci sie nie dziwie az mi szkoda, ze tyle czasu musze teraz na szkole poswiecac, ciagle zadania i domowe i w ogole sporo do nadrobienia, np. z historii, tyle lat juz sie jej nie uczylam, ze wiekszosc pozapominalamzasiedziałam się na allegro...dostaje świra, tyle tu piękności dla maluchów
to mozesz startowac na odliczaniuwłaśnie zostało mi 120 dni
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 1 gość