Kochane,
po kolei:
ANITKO, ciesze sie bardzo, ze wakacje sie udały. Opowiedz jak pierwszy dzien Ryska w nowej pracy.
SYLWIA, to TYLKO 2 tygodnie. Dasz rade. Ja po wyprowadzce od tesciow czuje sie o niebo lepiej, a gdyby moja tesciowa mieszkala tak daleko to bylabym przeszczesliwa chyba :)
ELU, bardzo mi bylo smutno czytac co pisalas wczesniej. Takie kryzysy sie zdarzaja, czas niestety w partnerstwie czesto nie jest sprzymierzencem, ale wierze, ze wszystko bedzie dobrze. Juz zaczelo byc bardziej pozytywnie i bardzo sie ciesze, ze urodzinki sie udaly. Dzielna jestes babka. Brawo.
ANIU, cale szczescie ze kolanko juz w miare sprawne. A napisz jak sie czujesz z brzuszkiem? Ta zabawka z Ikei moze byc fajna, kupimy.
Dzieki za podpowiedz
MARTUNIU, trzymam kciuki w dalszym ciagu za formalnosci i szybkie pozytywne zakonczenie transakcji
KAROLNKO, fryzurka fajowa, zdjecia urocze.
AGA, napisalas jak bylo u lekarza czy nie? Bo moze cos przeoczyłam...
Zajrzałam dzis na nasza pierwsza strone i smutno mi bylo, ze tyle dziewczynek sie wykruszylo. Zostało nasze małe kameralne gronko. Garstka dosłownie. Ale z jednej strony fajnie, ze tak kameralnie. Przez ten czas poznalysmy sie dobrze, tyle razem przeszlysmy... dobrych chwil i tych gorszych.... Az mi sie łezka w oku zakreciła... Jakas sentymentalna sie robie chyba
Ok, to napisze co u nas....
Mój synek miał fajne wakacje. Cieszylismy sie, ze udalo nam sie wyjechac chociaz na tydzien. Chorwacja piekna, zauroczylo mnie male miasteczko Porec. Zakochałam sie w klimacie wloskim i malych knajpkach z dobrym winem...
Na pewno bede chciala tam wrocic.
Troche sie opalilismy. ogolnie czas spedzalismy na wypoczywaniu. Jak spal Szymek to my z nim. Chcielismy pojezdzic po Chorwacji, Sloweni i do Wloch ale,..... nam sie nie chcialo
Wolelismy polezec na plazy a wieczorkiem podziwiac zachod slonca.
Bylo na prawde super.
Na czas wakacji odpuscilam sobie dietke totalnie.
Wcale nie rozpaczam teraz jak widze 1 kg do przodu. Kara musi byc.
Ale od wczoraj wrocilam na dobre tory.
Dziewczyny, czekam w dalszym ciagu na zdjecia
Janiołku, dolaczysz do naszych dwuletnich dzieciakow?