My dziś wyjazdowo, odwiedzamy ciotke w Policach, to taka ciocia babcia dla Jasia, czyli siostre Teścia..
Jaś z Tatą śpią, więc musiałam się ewakuować z łóżka.. buuu.. Musze troche ogarnąć i spakować Bąbla na cały dzień..
Miłego dnia Lasencje..

Dzisiaj w nocy Filip budził się 6 razy albo nawet 7
 Dzisiaj w nocy Filip budził się 6 razy albo nawet 7  Myslałam że padnę
 Myslałam że padnę  

Jaś też już z miesiąc chodzi ładnie za rączki, ale ostatnio prawą nóżką staje na paluszkach, a lewą normalnie najpierw pięta później paluszki, nie wiem z kąd mu się to wzieło.. W każdym razie odstawiliśmy chodzik, kupiliśmy porządne buki i na razie poczekamy co będzie tzn do końca tygodnia, bo myśle, że to od chodzika niestety.. Boziu jaka ja głupia byłam, że dałam się mamie namówic.. Powtarzała mi będzie Ci lżej jak P wróci do pracy, A teraz mam za swoją głupote..
 Jaś też już z miesiąc chodzi ładnie za rączki, ale ostatnio prawą nóżką staje na paluszkach, a lewą normalnie najpierw pięta później paluszki, nie wiem z kąd mu się to wzieło.. W każdym razie odstawiliśmy chodzik, kupiliśmy porządne buki i na razie poczekamy co będzie tzn do końca tygodnia, bo myśle, że to od chodzika niestety.. Boziu jaka ja głupia byłam, że dałam się mamie namówic.. Powtarzała mi będzie Ci lżej jak P wróci do pracy, A teraz mam za swoją głupote.. Kupiliśmy mu butki ze sztywną piętą 40zł normalnie masakra, ja za swoje sandałki dałam mniej, a ile więcej potrzeba materiału na ich zrobienie.. Bąbel ma nr stopki 19- w porywach 20 tak myśle, że to dużo jak na 10 miesięczne dziecko..
 Kupiliśmy mu butki ze sztywną piętą 40zł normalnie masakra, ja za swoje sandałki dałam mniej, a ile więcej potrzeba materiału na ich zrobienie.. Bąbel ma nr stopki 19- w porywach 20 tak myśle, że to dużo jak na 10 miesięczne dziecko..

Ja jak narazie nie muszę kupować ciuszków
 Ja jak narazie nie muszę kupować ciuszków  ostatnio znów dostałam dwie duże torby świata dziecka od znajomych po ich synku, same firmówki
 ostatnio znów dostałam dwie duże torby świata dziecka od znajomych po ich synku, same firmówki  Ciuchy pożądne i sliczne, sama bym pewnie takich nie kupiła bo by mi kasy nie starczyło
 Ciuchy pożądne i sliczne, sama bym pewnie takich nie kupiła bo by mi kasy nie starczyło  Niektóre już za małe, ale będą dla następnego dzidziulka
 Niektóre już za małe, ale będą dla następnego dzidziulka  

mały przystojniaczek
 mały przystojniaczek  Ja też chyba niedługo ostrzygę Filipka
 Ja też chyba niedługo ostrzygę Filipka  Tylko ja strzygę sama, mojego męzulka też strzygę. Tylko Filipek bardzo nie lubi jak mu się coś z włosami robi, a czapkę czy kaprur zawsze sobie ściąga. . . więc nie wiem jak to będzie
 Tylko ja strzygę sama, mojego męzulka też strzygę. Tylko Filipek bardzo nie lubi jak mu się coś z włosami robi, a czapkę czy kaprur zawsze sobie ściąga. . . więc nie wiem jak to będzie  
  Do małego akwarium (60l) kupiłam wczoraj na allegro neonki i dzisiaj po nie idę.
 Do małego akwarium (60l) kupiłam wczoraj na allegro neonki i dzisiaj po nie idę. Fajnie by było jakbyśmy znów w tym samym miesiącu
 Fajnie by było jakbyśmy znów w tym samym miesiącu  

Powodzenia!!!
 Powodzenia!!! Mi by było głupio zostawić komuś rozwalone zabawki
 Mi by było głupio zostawić komuś rozwalone zabawki  No i masz rację Jasio powinien się uczyć że po zabawie zabawki się chowa. Moim zdaniem powinnaś z nią pogadać, może ma poprostu inne przyzwyczajenia. . . no nie wiem
 No i masz rację Jasio powinien się uczyć że po zabawie zabawki się chowa. Moim zdaniem powinnaś z nią pogadać, może ma poprostu inne przyzwyczajenia. . . no nie wiem  
  Jak był malutki to godzinami się wpatrywał i często właśnie wtedy zasypiał
 Jak był malutki to godzinami się wpatrywał i często właśnie wtedy zasypiał  Teraz najbardziej lubi być blisko akwarium i "ganiać rybki"
 Teraz najbardziej lubi być blisko akwarium i "ganiać rybki" 

Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot] i 1 gość