asiula_o, to może poszukaj innej niani, do której będziesz miała zaufanie, bo jeśli już teraz coś Ci nie pasuje, to z każdym dniem będzie tylko gorzej.. tak myśle.. przynajmniej ja bym tak miała.. szukałabym byle pretekstu.. Mama mojej koleżanki z podstawówki pilnuje dziecka znajomej, Martynka ma rok i cztery miesiące, a jest z nią od 4 m-ca i ta znajoma jest bardzo zadowolona, bo raz dorosła kobieta, dwa odpowiedzialna, trzy sama wychowała 6 swoich dzieci..
My dzisiaj z psiakiem na szczepieniu.. miała ostatnią dawke swoich szczepień, plus jeszcze wścieklizna weterynarz skasował nas 50zł nie wiem, czy dużo czy mało.. najważniejsze, że pies zaszczepiony i może się spokojnie bawić z Jasiem
Kupiliśmy Małemu adidaski na jesien i huśtawke mocowaną do futryny, najpierw zwieliśmy tak drewnianą, staadardową, ale jak ją rozłożyliśmy okazało się, że nie ma zabezpieczenia między nóżkami i Jasiek by się nam zsunął, teraz ma plastikową z wysokim oparciem, pasami bezpieczeństwa no i przedródką między nóżkami

Bardzo mu się podoba, tak się śmiał, że na pewno się posiusiał w pieluche
Ja mam w planie zrobić ciasto drożdzowe, tylko jeszcze nie wiem, czy dziś czy jutro.. Musze poszukać jakiegoś przepisu z małymi proporcjami, bo ja jakimś cudem mam tylko takie na 1,5 kg mąki

Czyli wyszły by ze 3 duże blaszki, takie na cały piekarnik, a to stosunkowo za dużo