Awatar użytkownika
magduś81
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

04 wrz 2009, 09:22

Ja też się dzisiaj nudze :ico_noniewiem: ale jeszcze ile nam zostało tego nudzenia się hihi trzeba korzystać!!!
A to zdjęcia brzuchala z 33tygodnia i wczorajsze po fyrzjerze z rynku wrocławskiego.
[img][img]http://images44.fotosik.pl/193/7288dbc149a22903m.jpg[/img][/img] [img][img]http://images40.fotosik.pl/188/7b719c687ac184afm.jpg[/img][/img]

[img][img]http://images50.fotosik.pl/193/a8c93f9ae48cbb54m.jpg[/img][/img] [img][img]http://images50.fotosik.pl/193/fdd4c602ab5c13dcm.jpg[/img][/img]

Awatar użytkownika
Magda33
Jestem mózgiem tego forum!
Jestem mózgiem tego forum!

04 wrz 2009, 09:57

Magduś81 super wyglądasz, a brzuszek masz fantastyczny :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
Królik
Niemowlak forumowy
Niemowlak forumowy

04 wrz 2009, 10:39

Witam (prawie) z samego rańca ;)
królik a jak jesteś niewielka ? Ja tez do wyrosnietych nie należę 154cm :ico_oczko:
no, ja mam jeszcze 4 cm mniej niż Ty ^^
Królik a na kiedy masz kolejną wizytę u ginka???
ja teraz w poniedziałek byłam - następna na 14 września dopiero. Moze nawet wypadnie ostatnia...
A to zdjęcia brzuchala z 33tygodnia i wczorajsze po fyrzjerze z rynku wrocławskiego.
ale masz brzuchala!!! xD Sobie pomyślałam, że musisz nosić więcej niż jedną dzidzię, a później dopiero po suwaczku (i w pamięci mając, ze jest jedna ciąża mnoga) dopatrzyłam się, ze się nie pomyliłam. Prześliczny jest!!!

Ja się dziś nie wyspałam... Nie wiem czemu - po 1 w nocy się przebudziłam i jakoś ta nie mogłam zasnąć znowu... Głupie sny mnie nawiedzają...
Dziś jedziemy do złotnika, który mężowi zmniejszał obrączkę, bo zauważyliśmy, ze nie zgadza się zewnętrzny grawer. Jubiler tłumaczył (przez telefon), ze to duża ingerencja była (3 czy nawet 4 numery mniej) i musiał to robić "mechanicznie", a nie dało by rady wyciąć kawałka, bo by fason się zniszczył. Już przy odbiorze zauważyłam, ze coś nie gra, ale na pierwszy rzut oka nie było wiadomo co to, a dopiero wieczorem w domu zauważyłam różnicę - on ma "xxxx", a na mojej te cztery "X" nachodzą na siebie tworząc inny wizualnie wzór... Zobaczymy, co nam powie.

Widząc ile Wasze dzidzie mają wagi zaczynam się zastanawiać ile mój Mareczek teraz waży... - usg miałam 4tygodnie temu i ważył wtedy 1916... Ciekawe co to będzie za kluseczka ^^

Dziękuję raz jeszcze za miłe przyjęcie na forum :*

Życzę Wam miłego dzionka, a ja znikam spędzić go z małżonkiem...
Do następnego ;)

Awatar użytkownika
edulita
Trzy tysiące lat minęło...

04 wrz 2009, 10:48

Witam
Królik, - witaj dobrze trafiłaś bo tu są naprawde super dziewczyny napewno Ci się spodoba :-) co do wzrostu to ja też niewielka jestem 157 :-D
magduś81, - brzuch prześliczny, przesłodki świetny i Ty to laska jesteś :-)
Magda33, - dzidzia duża to dobrze nie będzie kłopotu z ubrankami :-)
bigotka[b/] - Wiki też duża panna :ico_brawa_01:
Pytałyście o centymetry 47 jak się dobrze wyciągnie 48 :ico_haha_01:

[ Dodano: 2009-09-04, 10:54 ]
Śpijcie i odpoczywajcie bo później będzie cięzej poleniuchować :-) Idka czasami chce z godzinke przy cycku siedzieć :ico_szoking: głodomorek mały :ico_haha_01:
Miłego dnia życze cięzaróweczki kochane, u nas dziś słonecznie więc pójdziemy w czwórke na jakiś dłuższy spacer :-)

Awatar użytkownika
isiawarszawa
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

04 wrz 2009, 11:16

ja mam 156 :)
a tak wogóle to ja tez miałam usg 4 tygodnie temu i dzidzia wazyła 1100 gram to dopiero malutko chyba :ico_puknij:
ale kolejne usg mam w poniedziałek i zobaczymy ile klusia urosła.... o własnie musze zadzwonic i zapytac na którą godzine...
no i mnie iplus wkurzył, przestał działać, mysle sobie awaria - zdarza sie, ale to że na połączenie z konsultantem czekałam aż 20 minut to mi sie w głowie nie miesci :ico_zly: naszczescie juz sie połączyłam od nowa i jest w porządku, mają szczescie bo inaczej mogłoby być nie za fajnie :ico_nienie: zwłaszcze ze mi jeszcze tivik sie zepsuł i nie da sie nic oglądac....

Awatar użytkownika
wiolaw

04 wrz 2009, 11:37

hej dziewczynki

ja jak zwykle na chilke :ico_wstydzioch:

asika nie ja nie wybieram sie na poród do siedlec , tylko jak narazie do garwolina , ale juz dzis zatrzymała mnie kuzynka i ona też jest położna a ja zapomniałam , ale ona pracuje w otwocku a to troszkę dalej ..........i ona powiedziała żebym u niej rodziła a napewno przy mnie bedzie , także teraz musze sie zastanowić i coś zdecydować :ico_haha_02:

wczoraj zakupiłam wanienkę dla maluszka i tak po troszku nie mam gdzie juz tego wszystkiego układać :ico_noniewiem:
ale juz po niedzieli zabieram sie za robienie miejsca dla maluszka , trzeba przestawić troszke meble , wstawić komode na ciuszki i można będzie zacząć pranie i prasowanie :ico_oczko:

witam nowa pażdziernikówkę :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
bigottka

04 wrz 2009, 11:48

magduś81, śliczny brzusio powiem szczerze ale jaki na dodatek dużutki ;-) w końcu dwa brzdące tam siedzą ;-) i fryzurka super mam nadzieję że po wizycie u niego poprawił się Tobie humor bo mi zawsze ;-)
wiolaw, kobietko odzywaj się częściej.
Królik, no co ty spać nie możesz ja to przeważnie już o godzinie 5-6 rano się przebudzam na chwilkę bo mała o sobie niesamowicie daje znać ale zasypiam za chwilkę i jest wszystko ok. A co do obrączki to faktycznie dziwna sprawa złotnik powinien takie coś wiedzieć.
Dobra ja uciekam po zakupy bo dzisiaj muszę obiad zrobić i w sumie mam sama na niego ochotę ;-)

Awatar użytkownika
magduś81
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

04 wrz 2009, 12:19

No ja po zakupach i zamówiłam torcik na chrzciny mojego bratanka.
Jak zobaczyłam maliny to myślałam że język mi ucieknie :-D i teraz wcinam!!!
47 jak się dobrze wyciągnie 48
to rosnie maleńka rośnie :ico_brawa_01:
A że ona taka cucusiowa to dobrze niech je mamusinego mleczka jak najwięcej!!!!!
ważył wtedy 1916
to też do małych nie będzie należał, pewnie sporo ponad 3000g będzie miał!!!
Ale wy babeczki to takie słodziutkie malutkie laseczki jesteście :ico_brawa_01: ja przy was to kolos bo mam 176 cm :-D
No i bardzo dziękujemy z brzusiem :ico_brawa_01:

asika82
4000 - letni staruszek

04 wrz 2009, 12:38

Witam!

Mój Antoś dopiero zasnał ale miał dodatkową atrakje bo mu łózezko nowe skręałam. Wyłamał mi literkę dzisiaj rano w laptopie i bez niej muszę pisa dlatego niektóre słowa takie dziwne wyhodzą :ico_haha_01:

Magdus piekny brzuh i wida,ze tam są dwaj mężzyzni :ico_oczko: a w tej fryzurze bardo ładnie wygladasz

Bigottka ja mam wizytę 14 września ale bez usg za to juz z KTG.

[ Dodano: 2009-09-04, 12:39 ]
po 1 w nocy się przebudziłam i jakoś ta nie mogłam zasnąć znowu
ja tak mam kazdej noy. Nie śpię po 2 godz i wtedy zazwyzaj idę do kuhni na jedzonko

Awatar użytkownika
isiawarszawa
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

04 wrz 2009, 12:43

Bigottka ja mam wizytę 14 września ale bez usg za to juz z KTG.
ja mam w poniedziałek usg 3D
we wtorek poradnia cukrzycowa
w srode ktg i ginekolog i od tej srody to juz co tydzien ktg
i potem znow w srode 16 ktg i ginekolog...
juz mi sie nie chce tak po tych lekarzach ganiać... ale cóż, kluseczka najważniejsza...
a jutro pojade sobie do kuzynki na ursynów, fajnie wkoncu nie bede siedziec cały dzień sama w domu (piotrek jedzie z kolegą na grzyby)
a teraz zjadłam ziemniaczki i czerwony barszczyk i leże do góry brzusiem... :)

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”