Witam (prawie) z samego rańca ;)
królik a jak jesteś niewielka ? Ja tez do wyrosnietych nie należę 154cm

no, ja mam jeszcze 4 cm mniej niż Ty ^^
Królik a na kiedy masz kolejną wizytę u ginka???
ja teraz w poniedziałek byłam - następna na 14 września dopiero. Moze nawet wypadnie ostatnia...
A to zdjęcia brzuchala z 33tygodnia i wczorajsze po fyrzjerze z rynku wrocławskiego.
ale masz brzuchala!!! xD Sobie pomyślałam, że musisz nosić więcej niż jedną dzidzię, a później dopiero po suwaczku (i w pamięci mając, ze jest jedna ciąża mnoga) dopatrzyłam się, ze się nie pomyliłam. Prześliczny jest!!!
Ja się dziś nie wyspałam... Nie wiem czemu - po 1 w nocy się przebudziłam i jakoś ta nie mogłam zasnąć znowu... Głupie sny mnie nawiedzają...
Dziś jedziemy do złotnika, który mężowi zmniejszał obrączkę, bo zauważyliśmy, ze nie zgadza się zewnętrzny grawer. Jubiler tłumaczył (przez telefon), ze to duża ingerencja była (3 czy nawet 4 numery mniej) i musiał to robić "mechanicznie", a nie dało by rady wyciąć kawałka, bo by fason się zniszczył. Już przy odbiorze zauważyłam, ze coś nie gra, ale na pierwszy rzut oka nie było wiadomo co to, a dopiero wieczorem w domu zauważyłam różnicę - on ma "xxxx", a na mojej te cztery "X" nachodzą na siebie tworząc inny wizualnie wzór... Zobaczymy, co nam powie.
Widząc ile Wasze dzidzie mają wagi zaczynam się zastanawiać ile mój Mareczek teraz waży... - usg miałam 4tygodnie temu i ważył wtedy 1916... Ciekawe co to będzie za kluseczka ^^
Dziękuję raz jeszcze za miłe przyjęcie na forum :*
Życzę Wam miłego dzionka, a ja znikam spędzić go z małżonkiem...
Do następnego ;)