Witajcie:)
ale popisałyście
Moze zaczne od zdjeć przez to ze tak rzadko wklejałyście ostatnio foty to widac duza roznice Amelka jest bardzo sliczna filigramowa dziewczynka i zjesnialy jej sporo wloski ale usmiech tewn sam Szyman to kawal chlopa jest wiekszy od Kacpra a w tym samym wieku i tez sie szykuje przystojniacha a blekitnymi oczami, wygladacie na bardzo szczesliwa rodzinke.
Preudenc ja tez uwazam ze malo seksownym babaom to sie inne prezenty kupuje a to jest chwilowe wcielenie i wielu facetow uwaza ze brzuszki sa seksi
Karolina zdrowka zycze calej rodzince fajne zdjecia wsadzilas na NK.
Aga no powodzenia w pracy a co do wizyty to ja tez slyszalam ze jak juz robic to 300 to nie jest duzo kolezanka zrobila i nie wyglada jak Pamela. zreszta jak robic to juz robic a tez dobrze ze ci powiedzial o minusach bo jak sie zdecydujesz to musisz byc swiadoma co cie czeka...
Martunia ja tez dostalam takiego maila moze oni wysylaja do wszystkich zainteresowanych co podali mail... Kolejny raz potwierdza sie ze nasze dzieci podobne Kacper tez lubi kolejke jest to jedna z jego ulubionych zabawek.
Yvon wiesz jak tak czytalam o twojej tesciowej to wsumie logiczna babka tez nie rozumiem twojego meza z tym zostawianiem Amelki to raczej kobity tak maja a faceci mniej sie takimi rzeczami przejmuja...
U nas mala stabilizacja Rysiek pracuje dzisiaj nawet dal sie przejechac samochodem ja mam jakis spokoj wew. ostatnio jeszcze tylko dobrej pracy dla mnie brakuje mi do szczescia
[ Dodano: 2009-09-04, 22:53 ]
a jeszcze musze sie pochwalic Kacper w domu bez pieluchy kupa od tygodnia albo i lepiej do nocnika a siku tez od 2-3 dni ani razu na podloge nawet mnie zaskoczyl wczoraj jak mylam wlosy bo przyszedl do lazienki wzial sobie nocnik jak weszlam do pokoju to juz bylo po tyle ze nie chce nic na siebie zakladac i chodzi golutki skarpetki i koszulka ale nie od razu Rzym zbudowano. Zreszta mam fajnego syna wracamy dzisiaj z zakupow i oczywiscie przesadzilam 3 reklamowki i ziemniaki i mowie do mlodego ze mamaie ciezko i czy pomoze i ten moj gentelnen chwycil siate z ziemniakami i zaniosl do klatki tam mi oddal bo " cionio"...