czas najwyzszy na sjeste ja ide powiesic pranie, wysuszyc wlosy itp.teraz pora polezec
wieczorem dam znac co i jak pa
Ja kupiłam sobie tylko dresy szare i jeansy ciążowe,Niewiele wychodzę z domu więc myślę że to wystarczy do końca.samych spodni mam trzy pary, jeansy, te szare dresy i jedne takie bezowe z materialu(nie wiem po co je kupilam bo one raczej na cieple dni sa a teraz juz coraz chlodniej, no chyba ze w domu bede w nich chodzila )
no i getry jedne mam
No mnie się czasami zdarza w nocy podjadać bo przez głodek nie moge zasnąć i wtedy maluch zaczyna buszować i się domagać,więc muszę coś drobnego przegryźć.Geheimnis no ja wlasnie dzisiaj nie moglam zasnac w nocy bo m.in glodna bylam
Matko,to całe szczęście że mu się nic nie stałoU nas dziś masakra. Mąż miał stłuczkę (nic mu się na szczęście nie stało) ale samochód trochę obity. Cały dzień z Nim jeździłam (bo jestem współwłaścicielem samochodu i byłam potrzebna).
No pociesz męża,pociesz.Samochody to najlepsze zabawki facetów,jak coś się z nimi dzieje to faceci są strasznie podłamani.Muszę iść Go pocieszyć bo marudzi, że Go nie pocieszam a "Jego życie legło w gruzach właśnie" On uwielbia ten swój samochód i naprawdę ma mega doła
prosze mnie nie lapac za slowka, caly dzien boli mnie glowa, to i bzdury wypisuje z reszta, weszlismy dopiero o 18:30... to juz prawie wieczorMyślałam że wizyta bardziej wieczorem, 17,30 to jeszcze dzień
To się waga wreszcie ruszyła.Ja już 5kg mam do przoduwaze 2 kg wiecej niz przed ciaza
Katka, witam serdecznie.Również pozdrawiam serdecznie.Buziaki dla Aurelkigeheimnis pozdrawiam serdecznie
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość